Ivana Španović

Ne skida osmeh s lica: Ivana Španović blista u društvu ovog fatalnog sportiste (foto)

Autor:

01.04.2024 18:30

Foto: Dušan Milenković / ATA Images

Foto: Dušan Milenković / ATA Images

Ljubavni život Ivane Španović još uvek vruća tema



Otkako je stavila tačku na brak sa Markom Vuletom, ljubavni život Ivane Španović još uvek je popularna tema.

Budući da je sportistkinja vrlo aktivna na društvenim mrežama, njeni pratioci upućeni su šta radi kada ne trenira, a posebno ih zanima koji muškarci se nalaze u njenom društvu.

Instagram/ivanaspanovic

 

Atletičarka vreme provodi sa kolegama iz sveta sporta, te je tako na jednom ručkom uslikana u društvu svog trenera Gorana Obradovića, ali i dvojice atraktivnih kolega, od kojih je jedan privukao posebnu pažnju.

Naime, rame uz rame sa Ivanom sedeo je atraktivni crnogorski atletičar Darko Pešić, a pomenuta fotografija nije mogla da prođe bez komentara.

Pročitajte Marko Vuleta prvi put posle razvoda priznao grešku - Trebalo je da više vremena provodim sa...

Kako sveže razvedena Ivana nije skidala osmeh sa lica, baš kao i njen kolega, mnogi su se zapitali da li među njima postoji nešto više od prijateljstva, a nisu izostali ni komentari poput: „Bili bi savršen par“.

Instagram

 

Podsetimo, Ivana i Marko sudbonosno „da“ izgovorili su pre dve godine. Bajkovito venčanje održano je na ranču u Umčarima nadomak Beograda, a njihov dom bio je u Novom Sadu.

Nažalost, bračna sreća bila je kratkog daha, a kako će se ljubavni život Ivane Španović nadalje odvijati ostaje da se vidi.

Komentari. (0)

Loading