Marko Vuleta

Marko Vuleta prvi put posle razvoda priznao grešku: Trebalo je da više vremena provodim sa...

Autor:

15.03.2024 12:47

Foto: Dragan Gojić/ATAImages

Foto: Dragan Gojić/ATAImages

Objava Marka Vulete komentariše se na mrežama



Brak Ivane Španović i Marka Vulete završio se krahom u decembru 2023. godine. Nakon što su se sportisti razišli, atletičarka se oglasila, ali njen nekadašnji izabranik je sve do sada mudro ćutao.

Fitnes trener spakovao je kofere i otišao u Dubai, a skorašnja objava Marka Vulete privukla je dosta pažnje.

Marija Mladjen/ATAImages

 

Naime, on je podelio interesantnu fotografiju uz još zanimljiviji opis koji je mnogima zapao za oko budući da, između ostalog, pominje porodicu.

- Poruke mlađem sebi: budi zahvalniji, smej se više, život je kratak da budeš stalno ozbiljan, budi ljubazan prema svima, ne znaš kroz šta su prošli, ceni više sitne trenutke, neki ipak nisu sitni.

Pročitajte Ovako Ivana Španović ide u šetnju Beogradom, trenerka je prevaziđena, bravo! (foto)

- Provodi više vremena sa porodicom, opraštaj, time zapravo olakšavaš sebi, idi u prirodu kada su ti prazne baterije, budi prisutniji u trenutku, moli se više, meditiraj - glasila je objava Marka Vulete koja je zaintrigirala njegove pratioce.

Podsetimo, Ivana Španović nakon razvoda oglasila se za medije:

- Iako razumem javni interes, uvek sam se trudila da privatni život  bude privatan. Kako se Marko i ja razvodimo, oboje se suočavamo sa vrlo emotivnim periodom jer oboje smatramo ovo zajedničkim neuspehom. 

Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

 

- Oboma nam je potreban lični prostor i poštovanje intime kako bismo se oboje što brže i bezbolnije vratili mirnijim tokovima života. 

Ne želimo ni jednog trenutka da poreknemo ljudske vrednosti jednog u odnosu na drugog, u brak smo oboje ušli sa istim željama i potrebama, koje su se, uz obostrane lične ambicije, poglede na budućnost, prioritete i izbore promenili u različitim pravcima.

Komentari. (0)

Loading