Ivana Španović rekla 'sudbonosno da' u tajnosti, ko je sve prisustvovao intimnoj ceremoniji?

Autor:

27.09.2021 14:20

Foto:

Foto:

Udala se Ivana Španović, ceremonija je održana u tajnosti, a svedoci su bili samo najbliži.Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović izgovorila je sudbonosno 'da' svom partneru, fitnes treneru, Marku Vuleti. Bajkovita ceremonija održana je u potpunoj tajnosti, na ranču u Umčarima nadomak Beograda u prelepom ambijentu. 

Krajem prošle nedelje pojedini domaći mediji otkrili su da su atraktivna srpska atletičarka i njen izabranik odlučili da se venčaju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, međutim, čini se da je došlo do promene plana, te je ceremonija ipak održana na ranču u blizini Beograda. Domaći mediji takođe su otkrili da je Ivana odlučila da prihvati prezime svog novopečenog supruga, te će od sada biti Vuleta.

Pročitajte i Nikad bolje nije izgledala: Ivana Španović pokazala rezultate 24 godine rada

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Vuleta (@marko_fitt)

Svadbi je prisustvovao najuži krug ljudi, tačnije porodica, ali i članovi Ivaninog tima, te njen kolega Strahinja Jovančević sa svojom nežnijom polovinom Kiprankom Marijom Onisifru.

Da atmosfera bude nezaboravna pobrinula se mlada pevačica Edita Aradinović, koja je svojim glasom i šarmom zabavljala sve prisutne na ovom bajkovitom slavlju.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading