Nikad bolje nije izgledala: Ivana Španović pokazala rezultate 24 godine rada

Autor:

24.09.2021 19:15

Foto:

Foto:

Izgled Ivane Španović nikada nije dovođen u pitanje, međutim, prema njenim rečima atletičarka nikada bolje nije izgledala.



Najbolje srpska atletičarka Ivana Španović početkom godine oporavljala se od izuzetno nezgodne povrede, to vreme iskoristila je kako bi uživala u slobodnom vremenu i druženju sa svojim najmilijima. Međutim, ubrzo nakon zelenog svetla njenog lekarskog tima da se vrati treninzima, Ivana je počela da brusi formu za nastavak godine.

Kako je vreme prolazilo, Španovićeva je bila sve spremnija, a vrlo često na njenom Instagram profilu mogli smo da vidimo isečke napornih treninga, koji su zaista, na prvi pogled izuzetno teški.

Pročitajte i Dan nije lep, ali ti jesi: Ivana Španović podelila dirljivu poruku

Kako je veći deo godine iza nas, Ivana je odlučila da se obožavaocima podeli svoje mišljenje o njenoj trenutnoj formi, koja je, priznaćete, besprekorna.

- 24 godine rada nikada nisu izgledale tako dobro - napisala je Ivana Španović u opisu fotke.

Nema sumnje da je njeno samopouzdanje na vrhuncu, te sasvim sigurno možemo očekivati još mnogo uspeha i trofeja.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Miodrag

25.09.2021 05:59

Ivana javi se molim te da ti pomognem da drasticno povecas duzinu skoka radi se samo o zaoktetu prilikom leta uverrices se posle telefonskog razgovora naravno ako se javis nikako da dodem do tebe evo sad i ovde jos da pokusam. Nadam se da ces se javiti i veruj mi da neces pogresiti.pozdrav.