Slavica Ćukteraš

Tuga je jaka: Slavica Ćukteraš u suzama u crkvi popa molila samo jedno

Autor:

16.12.2023 11:13

Foto:

Foto:

Želja Slavice Ćukteraš javila se odjednom, imala je veliku potrebu da...



Slavice Ćukteraš dugo nije bilo u javnosti, a pre nekoliko dana gostovala je u jednoj emisiji gde se dotakla svih tema iz privatnog života.

Nedavno smo saznali da ima novog partnera koji joj je vratio veru u ljubav, a želja Slavice Ćukteraš čak je i njega iznenadila kada su pre izvesnog vremena prisustvovali jutarnjoj liturgiji.

Ata Images

 

Gostujući u emisiji na "Blic" televiziji pevačica je sa osmehom govorila o novoj ljubavi koja je toliko jaka da već razmišlja da ponovo stane na "ludi kamen".

Ipak, ono što je mnoge iznenadilo jeste želja Slavice Ćukteraš o kojoj je prvi put javno progovorila pred kamerama. Naime, pevačica je poželela da se ispovedi u crkvi.

Želja Slavice Ćukteraš javila se zbog teškog perioda kroz koji je nedavno prošla

- Skoro me neka tuga uhvatila i otišla sam u crkvu na liturgiju. Ja plačem sve vreme, Vladimir mi dodaje maramice, žena što prodaje cveće isto.

ATA Images

 

Valjda nekad čoveku to dođe, isplače se... I svi su otišli, ja ostala sa mojim Vladimirom i dolazi pop do nas. Ja ga pitala da se ispovedim, on me pita da li sam se ikad ispovedala.

Pročitajte Udaje se Slavica Ćukteraš - Svadbe će biti!

Rekoh nisam nikad i ne znam kako to ide. Hoću da olakšam dušu, on mi reče kome treba da se javim s obzirom na parohiju.

Ja sam tako imala želju da se ispovedim ali evo ja sam prevarila i sebe i popa da na kraju nisam ni otišla da se ispovedim - bila je iskrena muzička zvezda.

Komentari. (0)

Loading