Danijela Dimitrovska

Danijela Dimitrovska prvi put o ljubavi i braku: Bila sam prevarena (video)

Autor:

13.12.2023 11:47

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Danijela Dimitrovska otkrila nepoznate detalje iz ljubavnog životaDanijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić u leto 2022. godine stavili su tačku na desetogodišnju bračnu zajednicu u kojoj su dobili sina Matiju.

O razlozima razvoda nisu želeli da govore za medije, a ubrzo po rastanku našli su nove ljubavi. Sada je Danijela Dimitrovska otkrila nepoznate detalje iz ljubavnog života koje su mnogi povezali sa poznatim voditeljem.

Mirko Tabašević

 

Kako je Amidžić veoma brzo po rastanku od nekadašnje manekenke uplovio u vezu sa koleginicom Minom Naumović, svi su posumnjali da je među njima postojalo nešto i dok je voditelj bio u braku.

Ipak, kako su više puta istakli, oni su bili isključivo kolege, a emocije su se rodile kada su oboje bili slobodni.

Uskoro će njihova ljubav biti krunisana brakom koji će zaključiti na dalekoj destinaciji.

Danijela Dimitrovska otkrila da joj sreća nije uvek bila naklonjena

Gostujući u emisiji na televiziji na kojoj i sama radi, Danijela Dimitrovska otkrila je voditeljki Ani Kokić nepoznate detalje iz privatnog života, a jedan odgovor posebno je privukao pažnju javnosti.

Instagram

 

Naime, manekenka je upitana da li je ikada bila prevarena u ljubavi, na šta je dala pozitivan odgovor. 

Pročitajte Danijela Dimitrovska pokazala novu boju kose, bravo za hrabrost!

- Normalno da sam bila prevarena - rekla je manekenka s osmehom na licu, pa se tako na društvenim mrežama odmah povela polemika da je aludirala na bivšeg supruga.

Da li je Danijela na Ognjena mislila ili nije, do sada je ostalo nepoznato. Jedno je sigurno, voditeljka jutarnjeg programa sreću je pronašla pored šest godina mlađeg fudbalera Jevrema Kosnića, te je prethodni brak ne zanima.

Komentari. (0)

Loading