Vilijam Levi

Vilijam Levi prelepu suprugu prevario sa 80 žena, a onda mu je život vratio na najgori način

Autor:

14.06.2024 15:02

Foto: Photo by Juan Naharro Gimenez/Getty Images

Foto: Photo by Juan Naharro Gimenez/Getty Images

Brak Vilijama Levija doživeo je krah usled njegovih stalnih prevara



Vilijam Levi sa pravom je važio za jednog od najpoželjnijih muškaraca na svetu, a nekadašnja glavna zvezda meksičkih sapunica punih intriga i iza kamera je vodila buran život.

Baš zbog toga je i pukao brak Vilijama Levija i njegove koleginice Elizabet Gutijerez koja mu je rodila dvoje dece, Kajli Aleksandru i Kristofera Aleksandra.

Photo by Juan Naharro Gimenez/Getty Images

 
I dok je tvrdio da je Elizabet jedina žena u njegovom životu, brojne dame širom sveta patile su i uzdisale za njim. Međutim, pokazalo se da kubanski Bred Pit krije mnoge tajne.

Nekoliko puta su ga proglašavali najseksepilnijim muškarcem na svetu, a onda su ga tokom serije „Oprezno s anđelom", koja se pomno pratila, proglasili i najvećim preljubnikom.

U javnost su počele da isplivavaju njegove tajne veze kojima se nije znao broj, a prva o kojoj se spekulisalo bila je sa koleginicom Ksimenom Navarete, s kojom je glumio u seriji „Oluja”.

Osim ove, jedna od najvećih afera bila je i tajna veza s meksičkom glumicom Žaklin Brakamontes, kojoj se navodno zaklinjao da će ostaviti suprugu zbog nje.

Nakon što se saznalo za njih, Žaklin je i javno, u svom romanu, progovorila o njihovom odnosu. Navela je da je vezu s Levijem prekinula tek kada je saznala da on i supruga čekaju drugo dete.

Brak Vilijama Levija završen je zbog ovoga

Želeći da sakrije prevaru, američki glumac kubanskog porekla te je priče demantovao, ali skoro niko mu nije poverovao.

Zatim se ponovno našao u središtu skandala kada je protiv njega podignuta optužnica da je jednu maloletnicu namamio u hotelsku sobu i prisilio je na seksualni odnos.

Optužnica protiv glumca kasnije je povučena, ali Levi nikada nije porekao da je spavao sa dotičnom devojkom, već je izjavio da je ona lagala o tome koliko ima godina.

Posle toga je i pukao brak Vilijama Levija i njegove prelepe supruge kojoj je pukao film, te više nije htela da prelazi preko njegovih preljuba i zato je, s decom, napustila njihov zajednički dom.

Photo by Jared Siskin/Getty Images for Festival People en Español

 

Međutim, nakon nekog vremena odlučila je da mu se vrati i pruži ljubavi još jednu šansu. I tada je on nastavio dalje da pruža šanse drugim ženama pa je Elizabet po drugi put rekla zbogom.

Da ovoga puta stvarno misli ozbiljno, potvrdila je i meksičkim medijima kojima je rekla da je ovo konačan kraj. Tada je kao glavnog krivca za raspad braka navodno navela meksičku glumicu Barbaru Lopez, ćerku slavnog producenta Rejnalda Lopeza.

Vilijam i Barbara upoznali su se tokom rada na zajedničkom projektu, a izvori su za meksičke medije otkrili da je privlačnost među njima bila i više nego očigledna.

Pročitajte Da li vam je sada manje drag - Vilijam Levi suprugu prevario sa čak 80 žena

- Jedva je čekao da je odvede u krevet. U pauzama joj je govorio šta bi sve želeo da joj radi, a ona je pala na njegov šarm i, kao i mnoge druge, nije mogla da mu odoli.

Za njega je to bio samo seks, ali platio je to gubitkom majke svoje dece - rekao je izvor koji je želeo da ostane anoniman. Dodao je i da je glumac suprugu prevario sa čak 80 žena.

Na popisu žena koje je obljubio našlo se i ime slavne pevačice Dženifer Lopez. Fatalni zavodnik se 2011. godine pojavio u njenom spotu za pesmu "I‘m Into You", u kojem su se strastveno grlili.

Međutim, nakon tog projekta njegova karijera krenula je silaznom putanjom. Želeći da se probije u Holivudu, počeo je da odbija angažmane u telenovelama, a kako nije uspeo da izgradi holivudsku karijeru, tako je njegov plan propao.

Photo by Rodrigo Varela/Getty Images

 

Spletom okolnosti, uz to je doživeo i finansijsku krizu. Nikako mu nisu dolazile glavne uloge, već samo manje, sporedne, a honorari za njih nisu bili preterano veliki.

Zbog sve slabije zarade, morao je da se odrekne luksuznih automobila koje je vozio, a onda mu je 2016. godine zaplenjena i vila u kojoj je živeo i to zbog navodnog duga od vrtoglavih milion dolara.

Komentari. (0)

Loading