Danijela Dimitrovska

Novi dečko Danijeli Dimitrovskoj doneo sreću: Čestitamo!

Autor:

01.09.2023 14:00

Foto:

Foto:

U životu Danijele Dimitrovske desile su se velike promene, vesti su prelepe!



Jedna od naših najuspešnijih manekenki, Danijela Dimitrovska, svet modelinga osvojila je kao veoma mlada.

Danas je vlasnica jedne modne agencije, a kako se čini da je u tom svetu ostvarila sve što jedna manekenka može da zamisli, odlučila se za nove poslovne poduhvate i to u drugoj branši.

Instagram

 

Naime, kako piše Republika, Danijela će se uskoro okušati u voditeljskom poslu i postati TV lice jedne kablovske televizije.

Odluka Danijele Dimitrovske oduševila je mnoge

Prema pisanju pomenutog medija, manekenka je dobila ponudu od jedne medijske kuće da vodi jutarnji program, što je ona rado prihvatila, iako se u početku dvoumila zbog brojnih obaveza koje ima, tako da je odluka Danijele Dimitrovske obradovala mnoge.

Pročitajte Do ravnog stomaka u samo nekoliko koraka  - Danijela Dimitrovska se kune u ovaj trening (video)

- Danijela je dobila ponudu koja se ne odbija! Prvo se malo nećkala zbog silnih obaveza koje ima, ali je odlučila da ipak prihvati ponudu.

Svet voditeljstva je nešto što je nju uvek privlačilo, ima malu tremu, ali će ona to brzo prevazići - otkrio je izvor blizak manekenki.

Instagram

 

Inače, Danijela je posle razvoda od voditelja Ognjena Amidžića nakon nekoliko meseci ponovo pronašla sreću u ljubavi.

Dimitrovska je već neko vreme u vezi sa nekadašnjim fudbalerom i biznismenom Jevremom Kosnićem koji je razlog što manekenka ne skida osmeh sa lica, pa nema sumnje da joj je novi dečko doneo sreću u život.

 

Komentari. (0)

Loading