Danijela Dimitrovska

Do ravnog stomaka u samo nekoliko koraka: Danijela Dimitrovska se kune u ovaj trening (video)

Autor:

18.08.2023 20:15

Foto:

Foto:

Trening Danijele Dimitrovske nije lak, ali daje odlične rezultate



Izgled Danijele Dimitrovske često se komentariše. Dok jedni tvrde da je premršava, drugi je smatraju najzgodnijom ženom na našim prostorima, te ih zanima kako joj polazi za rukom da održi vitku liniju. 

Instagram

 

Slavna manekenka pre svega vodi računa o zdravlju, a osim pažljivo birane ishrane, tu je i trening Danijele Dimitrovke koji je dinamičan, ali čini čuda. 

Pročitajte Prvo zajedničko pojavljivanje - Danijela Dimitrovska prošetala sa novim dečkom, pogledi su rekli sve (foto)

Kako bi razrešila sve dileme bivša supruga Ognjena Amidžića odlučila je da pokaže damama koje vežbe ona radi tokom treninga, a prvi u nizu video otkriva kako da ojačate trbušne mišiće.

- Taaaa-daaaa, kao što sam obećala, krećemo sa snimanjem treninga, a danas sa vama delim neke od vežbi koje meni pomažu da ojačam trbušne mišiće.

 

 

Ovo može biti i samostalan trening ukoliko ste početnik, a ako već neko vreme trenirate, ove vežbe možete dodati nekoj drugoj mišićnoj partiji. Sledeći trening biće za ruke, a vi mi pišite šta želite da snimam nakon toga.

Pročitajte Žena, od krvi i mesa - Danijela Dimitrovska pokazala lice bez trunke šminke (foto)

P.S. Mali disclaimer, ja nisam profesionalni trener, ovo je nešto što je meni dalo sjajne rezultate pa se nadam da će i vama - napisala je ona na svom Instagramu. 

 

 

Trening Danijele Dimitrovske motivisao je mnoge dame da konačno postignu rezultate o kojima su sanjale. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading