Seka Aleksić

Konačno se i to saznalo: Istina o odnosu Seke Aleksić sa svekrvom

Autor:

03.11.2023 15:49

Foto:

Foto:

Svi su se pitali u kakvom su odnosu svekrva i snaja...



Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić slove za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a kao kruna njihove ljubavi došla su dva sina Jakov i Jovan.

Poznato je koliko je pevačici važna porodica i koliko je vezana za svoje najmilije. Ona je u više navrata istakla da je maštala o takvoj porodici, a mnoge je zanimalo kakav odnos ima svekrva Seke Aleksić sa njom.

Ata Images

 

Naime, Veljkovi roditelji Violeta i Miodrag već dugo godina žive u Negotinu, a oni često odlaze da ih posećuju na veliku radost dečaka Jakova i Jovana. Naročito vole da tamo odu kada su veliki praznici, kao što je bilo prethodnog Uskrsa, a verovatno će isto biti i ovog.

Pročitajte Kada probate punjene paprike po receptu Seke Aleksić, nikako ih drugačije nećete praviti

- Zovem je mama, makice, majko... kako kad - rekla je jednom prilikom pevačica i navela da je svekrva Seke Aleksić žena od koje je imala šta da nauči, te da se međusobno veoma poštuju.

Od kako je Seka rodila dva sina njen odnos sa Veljkovom majkom postao je još prisniji budući da Violeta obožava da pomaže oko svojih unuka.

Instagram

 

Svekrva Seke Aleksić je od početka njene veze a zatim i braka sa Veljkom pokazala da u njoj može pronaći oslonac.

- Veljkova majka i ja smo kao drugarice. Razmišljamo na vrlo sličan način i delimo iste vrednosti. Naš odnos je pun poštovanja i ljubavi, pa mi je teško da zamislim kako bi bilo da je drugačije. Mislim da je stereotip da se snaje i svekrve ne slažu – istakla je pevačica jednom prilikom.

Komentari. (0)

Loading