Danijela Martinović

Danijela Martinović bila je u braku sa ovim kontroverznim muzičarem, sušta suprotnost Grašu (foto)

Autor:

12.01.2024 11:53

Foto: Dominik Brlečić

Foto: Dominik Brlečić

Prvi muž Danijele Martinović bio je ovaj hrvatski muzičar poznat po velikom skandalu



Danijela Martinović poslednjih godina uživa u ljubavi sa Josipom Plavićem, koji joj je vratio osmeh na lice posle kraha dve i po decenije duge ljubavi sa Petrom Grašom.

Ipak, Petar nije bio jedini muzičar koga je pevačica volela. Prvi muž Danijele Martinović takođe je njen kolega.

ATA Images

 

Mlađim generacijama manje je poznato da je splitska pevačica tri godine bila u braku sa kontroverznim Markom Perkovićem Tompsonom.

Venčali su se 1995. godine u „Crkvi svetog Dominika“ kod Pazara u Splitu, a tri godine kasnije su se razveli. Još toliko je trebalo da prođe dok brak nije i crkveno poništen.

Prvi muž Danijele Martinović bio je njena prva i mladalačka ljubav

- Samo ročište izgledalo je kao obična brakorazvodna parnica, s tom razlikom da se nije održavalo u sudnici, nego u ckrvi - pričala je kasnije Danijela.

 - Marko i ja došli smo sa svedocima koji su svedočili u korist, odnosno na štetu mene kao žene. Ispostavilo se da supruga nisam tukla, da nije istina da svesno nisam želela decu, kao i da nisam imala nikakvu tešku bolest koju sam zatajila pri stupanju u brak.

Pročitajte Tada su se ludo voleli - Danijela setna, objavila pesmu koju je Grašo napisao specijalno za nju (video)

- Na osnovu svega toga zaključili su da nema razloga za poništenje našeg braka, ostavljajući nam pravo na žalbu.

Prvi muž Danijele Martinović i danas je veoma popularan u susednoj Hrvatskoj, a o bivšoj ljubavi retko govori. Ipak, ona je na pitanje šta je naučila iz tog mladalačkog braka nedavno izjavila:

 

 

- Mislim da sve u našem životu dođe i dogodi se zato što neke stvari moramo proći. Sada sam zrelija, definitivno hrabrija i još uvek svesna da je sve ono što je trebalo da bude bilo. Oboje smo izvukli najbolje od toga i krenuli smo u svoj život. I da me pitate da li bih nešto menjala, ne bih, jer svako iskustvo donosi spoznaje.

 

 

Komentari. (0)

Loading