Danijela Martinović

Tada su se ludo voleli: Danijela setna, objavila pesmu koju je Grašo napisao specijalno za nju (video)

Autor:

21.12.2023 20:03

Foto:

Foto:

Pesma Danijele Martinović budi uspomene, pevačica sve otkrila



Vest da su Danijela Martinović i Petar Grašo posle više od dvadeset godina zajedničkog života odlučili da se raziđu te 2021. godine zatekla je domaću javnost. 

Osim na emotivnu vezu, nekadašnji partneri stavili su tačku i na poslovnu saradnju, a pesma Danijele Martinović koju je napisao i komponovao Grašo budi sećanja na neka prošla vremena. 

Instagram; Boško Karanović

 

Naime, pesma Danijele Martinović koja nosi naziv „Neka mi ne svane”, sa kojom je predstavljala Hrvatsku na Pesmi Evrovizije 1998. godine, ostala je urezana u sećanje ljubitelja muzike širom sveta.

Pročitajte Ovo se dugo čekalo - Danijela Martinović podelila prelepe vesti, Josip se ne odvaja od nje (foto)

Na nedavno održanom koncertu pevačica je otpevala pomenutu numeru, a potom se setila vremena kada je ta pesma nastala. 

- Daleke 1998. godine rodila se posebna pesma. Njene note su postale večne, dotiču srca generacija. Kada vidim kako i danas zajedno pevamo te stihove na koncertima, setim se koliko je magična moć muzike. Hvala vam na ljubavi - emotivno je poručila. 

 

 

Pesma Danijele Martinović ostavila je neizbrisiv trag u svetu muzike, a pevačica je i posle toliko vremena peva sa istim žarom. 

Pročitajte Ovako nikada nije izgledala sa Grašom - Prva fotografija Danijele Martinović i Josipa, ljubav se vidi u očima

Podsećanja radi, Danijela Martinović i Petar Grašo važili su za jedan od najskladnijih parova. Iako su mnogi očekivali da će ljubav krunisati brakom, slavni par odlučio se za drugi korak.

Nakon raskida pevač je sreću pronašao pored Hane Huljić, koja mu je podarila ćerku Albu, dok je Danijela pre nekoliko meseci uplovila u vezu sa inspektorom Josipom Plavićem.  

Komentari. (0)

Loading