Milica Pavlović

Budi bolne uspomene: Ovu svoju pesmu Milica Pavlović uopšte ne voli (video)

Autor:

06.12.2023 18:03

Foto:

Foto:

Pesma Milice Pavlović postala je veliki hit, ali pevačica je piznala da joj ne prija kada je peva



Prvi solistički koncert Milice Pavlović zakazan je za 23. decembar, a pevačica se neizmerno raduje druženju sa svojom publikom. Međutim, mnoge je iznenadilo to što se pesma Milice Pavlović pod nazivom „Crna jutra”, koju publika obožava, prvobitno nije našla na repertoaru.  

Mina Dishlenkovich

 

Zahvaljujući društvenim mrežama saznali smo zbog čega pesma Milice Pavlović koja je postala veliki hit njoj nije prirasla srcu. 

Pročitajte Milica Pavlović se ugojila pred koncert, višak kilograma zadaje joj ozbiljne muke

- Odlično znam da ste se ozbiljno pripremili da 23. 12. 2023. u "Štark areni" horski pevamo "Crna jutra". Znam da je izbila frka što "Crna jutra" nisu bila odmah na repertoaru za koncert, ali postoje stvari koje mene vezuju za ovu pesmu i svaki put se toga setim kada je izvodim i obuzme me neka tuga. Ta pesma je namenski rađena za potrebe serije "Pevačica". Sa poslednjeg dana snimanja serije zaputila sam se u Leskovac, jer je mom dedi zdravlje bilo veoma loše.

 

 

- Ispostavilo se da sam otišla da se oprostim od njega. Nekoliko dana pre toga snimila sam pomenutu pesmu simboličnog naziva "Crna jutra" i stalno sam slušala demo snimak tih dana.

Pročitajte Milica Pavlović se načisto slomila, kroz suze priznala - Ležao je u bolnici, čuo me je i samo je raširio ruke...

- Sve oko te pesme podseća me na jedan od najtužnijih perioda u mom životu. Ta pesma je prva koju sam snimila kada mi je istekao ugovor sa "Grandom" i ona je ujedno prvo izdanje moje izdavačke kuće "Senorita Music".

Volim je jednako koliko vi, samo za mene ima i dodatnu sentimentalnu vrednost, jer za mene simbolizuje jedan novi početak, karijerni i životni - objasnila je Milica.

Komentari. (0)

Loading