Milica Pavlović

Milica Pavlović se ugojila pred koncert, višak kilograma zadaje joj ozbiljne muke

Autor:

24.11.2023 12:38

Foto:

Foto:

Milica Pavlović ugojila se pred koncert, sve je to od stresa



Milica Pavlović za tačno mesec dana održaće prvi veliki solistički koncert u beogradskoj „Štark areni”, a kako su pripreme u punom jeku, stres je sve veći.

Zato nije ni čudo što se Milica Pavlović ugojila čak pet kilograma, jer je pod nabojem adrenalina u želji da sve prođe baš onako kako je zamislila.

Mina Dishlenkovich

 

Kako je svake noći budna do kasno razmišljajući o svakom detalju vezanom za spektakl koji priprema, pevačica utehu pronalazi u njenom najvećem poroku - slatkišima.

Ona je nedavno izjavila da je nabacila višak od čak pet kilograma, ali da je to ne brine jer će do koncerta uspeti da se vrati na staru kilažu, što joj je i najvažnije.

Milica Pavlović ugojila se zbog slatkiša koje obožava da jede kasno uveče

- Jedem po par kilograma slatkiša u toku noći. Ja sam se za dve nedelje sad ugojila pet kilograma. I ja to tako stalno, smršaću, ugojiću se i tako u krug.

Instagram

 

Samo da ne bude pre koncerta opet pet, ali to je neki moj izduvni ventil, što nije loše. Ne spavam, odem do fioke sa slatkišima i jedem po dva sata. 

Pročitajte Jasno je da nije perika - Milica Pavlović se ofarbala, zbogom plavo (foto)

Iako se Milica Pavlović ugojila, to se ne može primetiti jer ona i dalje izgleda savršeno. Mada, očigledno ima još jednu muku više u ovih mesec dana koju mora da reši, ali verujemo da će i u tome uspeti.

Komentari. (0)

Loading