Milica Pavlović

Imala je hrabrosti za ovo: Bez trunke šminke posle neprospavane noći

Autor:

02.08.2022 17:30

Foto:

Foto:

Izgled Milice Pavlović: prirodna lepota bez makeup-a



Izgled Milice Pavlović: sveža i sjajna koža, bez scenske šminke. Poznata pevačica uveliko promoviše svoj četvrti studijski album “Posesivna”, nastupima širom prestonice, ali i regiona, na kojima se uvek traži karta više, jer su pesme koje je objavila pre samo nekoliko nedjelja postale veliki hitovi, slušajući se u svim klubovima i radio-stanicama. Milica ne krije radost i sreću zbog uspeha koje njen album i pesme imaju, jer je vredno radila pripremajući i birajući pesme, ali i snimajući spotove za svaku od numera, na šta je navikla svoje slušaoce od početka karijere. Osim već dobro poznatih stihova, koji su pravi letnji hitovi, ona na za svaki svoj nadtup i pojavljivanje brižljivo bira toaletu koju će da ponese, kao i da frizura i šminka budu u besprekornom izdanju.

Instagram screenshot @senoritamilica

 

 

Pročitajte Najvrelije izdanje Milice Pavlović: Pevačica se opustila na bazenu

 

Iako dosta radi, putujući iz grada u grad, sa nastupa na nastup, čini se da njoj ne manjka energije, jer kako je u više navrata rekla i ponovila, ona uživa u svakom segmentu svog posla, voli muziku i deljenje te pozitivne i pokretačke energije na sceni sa publikom. Što se da videti na svakom njenom nastupu, kao da je prvi i jedini. Milica uvek izgleda sveže, odmorno i sređeno, iako je sinoć imala nastup, a energija dok peva i đuska na bini ne jevnjava, već je uvek istog intenziteta od prve do poslednje pesme. Pa, je tako pokzala da ume i da igra kolo, dok su najmlađi obožavaoci bili na bini, da joj nije teško ni da se spusti do publike, sedne i peva sa najmlađom publikom koja je uvek prati i podržava njen rad.

Poznata kao neko ko uvek vodi računa o svom izgledu, prateći trendove kako u modi, tako i kada je kozmetika u pitanju, ona je neko ko se ne ustručava da pokaže kako njena koža izgleda posle serije nastupa, neprospavanih noći i umora, pa je tako sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instgram podelila slike iz aviona na kojima nema ni trunku šminke.

Instagram screenshot @senoritamilica

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading