Milica Pavlović

Svakog dana doručkuje bananu: Milica Pavlović uz ovu dijetu skinula je dvocifren broj kilograma

Autor:

09.10.2023 18:58

Foto:

Foto:

Dijeta Milice Pavlović veoma je jednostavna a kilograme skida kao od šale



Milica Pavlović vredno radi na pripremi prvog, velikog solističkog koncerta u „Štark areni” koji je zakazala za 23. decembar, a osim vokalnih proba, ona mnogo radi i na fizičkom izgledu.

Popularna pevačica godinama privlači pažnju javnosti sjajnom figurom i vitkim stasom, a malo ko zna da je ranije i ona, kao i mnoge druge žene, imala problem sa kilogramima.

Dijeta Milice Pavlović jedna je od najdelotvornijih, a njoj je pomogla da skine čak deset kilograma.

Boško Karanović

 

Kao i svaka dama, čim je primetila višak kilograma, rešila je da se s time obračuna i dovede svoj izgled do savršenstva. 

Muzička zvezda odlučila je da potraži pomoć stručnjaka, pa joj je nutricionista savetovao da krene na takozvanu japansku „banana” dijetu.

Dijeta Milice Pavlović idealna je za one koji ne vole da gladuju tokom procesa mršavljenja

Bez velike muke, mnogo odricanja i gladovanja Pavlovićeva je vrlo brzo skinula dvocifren broj kilograma.

Instagram

 

 

– Prijatelji su mi pričali o tom načinu ishrane, pa sam se na internetu informisala i svima ga preporučujem. Naravno, uz konsultaciju sa lekarom. Bez toga ništa. Svako mora da pronađe ono što njegovom metabolizmu najviše odgovara – objasnila je Pavlovićeva i otkrila u čemu je trik ove dijete.

– U okviru „banana” dijete doručak je svakog dana isti i sastoji se od jedne ili dve banane – dodala je pevačica i objasnila šta se nalazi na njenom jelovniku.

Pročitajte Milica Pavlović se načisto slomila, kroz suze priznala - Ležao je u bolnici, čuo me i samo raširio ruke...

 

Kada je ručak u pitanju, na trpezi se uglavnom nađu supa sa povrćem, kupus salata ili spanać sa pirinčem, pedeset grama testenine sa paradajz-sosom i salata od sveže cvekle. Dijeta Milice Pavlović za večeru je zahtevala pileće ili ćureće meso uz salatu kako bi organizam bio sit do jutarnjih časova.

 

Komentari. (0)

Loading