Milica Pavlović

Zaboravite na dosadne frizure: Ovo je nova Milica Pavlović, transformacija je nestvarna (foto)

Autor:

30.10.2023 13:02

Foto:

Foto:

Frizura Milice Pavlović će vas oduševitiMilica Pavlović jedna je od pevačica mlađe generacije koja nikada previše nije eksperimentisala sa fizičkim izgledom.

Ostala je onaj devojčurak s početka karijere, jedino što je promenila jeste boja kose. Ipak, i frizura Milice Pavlović nedavno je doživela veliku transformaciju, a komplimenti na račun novog izgleda muzičke zvezde ne prestaju da se nižu.

Mina Dishlenkovich

 

Vredno radi Milica na pripremi prvog velikog solističkog koncerta koji je zakazan za 23. decembar u beogradskoj „Štark areni”, mada se, kao pravi profesionalac, odazove pozivu medija i kolega uvek kada je to potrebno.

Tako je sinoć Pavlovićeva bila gošća starijoj koleginici Dragani Mirković u njenom šou-programu na jednoj kablovskoj televiziji. Dobro su se zabavile, a ono što je privuklo najveću pažnju jeste nova frizura Milice Pavlović.

 

Frizura Milice Pavlović je upečatljiva, a opet veoma jednostavna

Naime, pevačica se ovog puta odlučila za pravu letnju frizuru i pokazala da ona savršeno stoji i u jesenjim danima. 

U pitanju su veoma popularne afro lokne za koje se odlučuju mnoge dame kada žele da zasene bez mnogo muke. Kosu je pokupila u rep, a tek dva pramena je ostavila van kako bi frizura dobila na dodatnom volumenu.

 

 

Pročitajte Geni su čudo - Ovo je majka MIlice Pavlović, sada je jasno od koga je nasledila iskonsku lepotu (foto)

Iako je njena kosa bila u prvom planu, muzička zvezda pobrala je samo pozitivne kritike na račun celokupnog izgleda. 

Miličini fanovi složili su se da joj ovakve frizure savršeno pristaju jer ističu njene lepe crte lica, te da žele češće da je vide u ovakvim izdanjima.

 

 

Ko zna, možda se pevačica i okuraži pa se češće odluči za neki eksperiment ovakvog tipa, a možda i ponovo promeni boju kose.

Komentari. (0)

Loading