Kalina Kovačević

Da li ste mogli da zamislite Kalinu Kovačević sa afro loknama? Slika je pred vama

Autor:

12.10.2023 12:05

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Kosa Kaline Kovačević nikada nije izgledala ovako



Izgleda da je promena imidža Kalini Kovačević u poslednje vreme i te kako bliska. Glumica je pre par meseci odlučila da skrati dugu plavu kosu na paž, čime se odmah pohvalila na svom Instagram nalogu, a sada je kosa Kaline Kovačević ponovo u prvom planu.

Instagram

 

Naime, ovog puta glumica je napravila afro lokne, pa su kosu Kaline Kovačević baš svi prokomentarisali.  „Danas samo radost”, napisala je glumica u opisu fotografije koja je oduševila njene pratioce.

Pročitajte Promene koje slute na... Kalina Kovačević skratila dugu plavu kosu (foto)

Inače, Kalina je poznata kao neko ko neguje prirodan izgled, pa je najčešće možemo videti bez šminke, dok joj je plava kosa dugi niz godina zaštitni znak, ali nikada do sada je nismo videli sa afro loknama.

Instagram

 

Iako boju dugo nije menjala, često se poigrava frizurama, a kako je sama jednom prilikom istakla prošlog puta kada je skratila kosu, ona voli promene jer su sastavni deo života i čine je bogatijom.

Inače, afro lokne poput Kalininih možete napraviti i vi, bez odlaska kod  frizera, i to samo uz pomoć krpica.

Pročitajte Ljubav raste iz dana u dan... Kalina Kovačević oduševila vestima, mama Ljilja je ovo toliko čekala

Operite kosu i malo je prosušite peškirom i očešljajte se. Krpice možete napraviti od stare majice ili kupite tkaninu koju ćete iseći na sitnije trake. Odredite sami, šire, uže, duže – kako je vama lakše.

Kada sakupite dovoljno krpica, pramen po pramen uvijajte oko krpica i na kraju dobro vežite kako biste ih pričvrstili. Za bolji izgled, savet je da prespavate sa njima.

Ujutru odvežite krpice i fizura je gotova! Imaćete one najsitnije afro lokne u kosi.

 

Komentari. (0)

Loading