Danijela Dimitrovska

Izgledaćete bar deset godina mlađe: Danijela Dimitrovska ima savet za hit frizuru (video)

Autor:

05.01.2024 14:10

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Frizura Danijele Dimitrovske brzo i lako se pravi



Manekenka Danijela Dimitrovska izuzetno je popularna na društvenim mrežama. Na Instagramu je prati preko 160.000 pratilaca, dok je na Tiktoku ta cifra nešto manja.

Ipak, na njenom Tiktok nalogu često se mogu naći korisni beauty saveti, pa smo upravo tu zapazili frizuru Danijele Dimitrovske.

Ata Images

 

Ovaj hair tutorijal posebno nam se dopao zato što je jednostavan i svaka žena se za tren oka može transformisati u zavodnicu.

Danijela poručuje da za ovu frizuru nije neophodno da kosa bude skorz čista, ali kako bi imala što bolji volumen treba je oprati dan ranije.

Pročitajte Danijela Dimitrovska zablistala u belom, Jevrem ne krije koliko je srećan (foto)

Kada ste dobro osušile kosu, prelazite na uvijanje. Ne morate da brinete da svaki pramen bude savršen s obzirom da ćete kosu kasnije pokupiti u punđu.

Stavite fokus na prednje pramenove jer će se oni najviše videti.

 

@danijeladimitrovska Evo predloga za jednu brzu i jednostavnu frizuru za Novu godinu, uz pomoć Philips SenseIQ uređaja! Kako vam se čini? Uz kod DANIJELA5 do 31.12. možete ostvariti dodatnih 5% popusta na već snižene cene ovih uređaja! 😍 #frizura #srbija #balkan #fy #fyp #frizure #philips #senseiq ♬ Santa Tell Me - emily

 

Izvucite dva pramena uz lice, a ostatak kose pokupite u visok rep. Zatim iz repa izvlačite pramenove koje uvijate oko repa i kačite ukosnicama.

Za frizuru Danijele Dimitrovske treba vam manje od 25 minuta, a efekat je fenomenalan.

Ovako stilizovana kosa učiniće da izgledate znatno mlađe i lepo će izgledati uz svaku odevnu kombinaciju.

Komentari. (0)

Loading