Mirjana Đorđević

Geni su čudo: Ovo je majka MIlice Pavlović, sada je jasno od koga je nasledila iskonsku lepotu (foto)

Autor:

14.10.2023 20:03

Foto: Mina Dishlenkovich

Foto: Mina Dishlenkovich

Majka Milice Pavlović sa ćerkom ima narušen odnos



Milica Pavlović vredno radi na pripremi spektakla koji je zakazala za 23. decembar u „Štark areni”. 

Njeni najvatreniji fanovi odavno su obezbedili karte za koncert, a pevačica ne krije koliko joj je žao što će njena najveća podrška, baka Rada i deka Vladimir, izostati u publici.

Međutim, mnoge zanima hoće li se na ćerkinom nastupu pojaviti majka Milice Pavlović?

Boško Karanović

 

Privatni život Milica nikada nije krila od javnosti te nije tajna da je porasla pored bake i deke, na selu u okolini Leskovca.

Njeni roditelji radili su i živeli u Švajcarskoj, dok su nju poslali u očev rodni kraj. Ipak, na kraju su se razveli, a majka Milice Pavlović od tada je svega nekoliko puta uspela da vidi ćerku. Ta tema godinama intrigira javnost.

Majka Milice Pavlović ne krije koliko pati za ćerkom

‒ Oni su mi usadili tradicionalne vrednosti s kojima i danas živim. Neko vreme, dok sam išla u srednju školu, živela sam sa ocem s kojim sam u odličnim odnosima i često smo zajedno – ispričala je Milica svojevremeno, objasnivši da nije u kontaktu sa majkom.

privatna arhiva/facebook

 

– Nisam, jednostavno tako se dogodilo. Ona je posle razvoda u početku dolazila da me vidi, a kasnije se nije mnogo interesovala za mene. Sada mi nisu potrebni novi ljudi u životu. Majčinsku ljubav dobila sam od babe i dede.

Pročitajte Svakog dana doručkuje bananu - Milica Pavlović uz ovu dijetu skinula je dvocifren broj kilograma

Kako je tada istakla, majku Mirjanu Đorđević nije videla više od deset godina. A otkako se na internetu pojavila njena fotografija, mnogi kažu da Milica neodoljivo liči na nju.

‒ Zbog nekih okolnosti imala sam priliku da je jednom vidim izdaleka, i to je sav kontakt koji sam sa njom imala.

Od malih nogu naučena sam da budem borac i da verujem najviše sebi, da preuzmem odgovornost za svaku odluku koju donesem – rekla je pevačica.

Instagram

 

Kolale su priče da ju je majka ostavila, zbog čega ona ni danas sa njom ne želi bilo kakav kontakt. Verzija je mnogo, ali je činjenica da nismo imali prilike da čujemo drugu stranu. Navodno, pre nekoliko godina majka Milice Pavlović čestitala je rođendan pevačici preko društvenih mreža.

Do pomirenja, u svakom slučaju nije došlo.

Komentari. (0)

Loading