Milica Pavlović

Fale samo baka i deka: Milica Pavlović otvorila vrata rodnog doma, ni nalik seoskim kućama (foto)

Autor:

31.10.2023 15:04

Foto:

Foto:

Rodna kuća Milice Pavlović u Gornjem Bunibrodu nedavno je renovirana



Milica Pavlović na javnoj sceni pojavila se pre deset godina i do današnjeg dana ostvarila je sve ono o čemu je maštala kao mala dok je odrastala u Gornjem Bunibrodu, selu nadomak Leskovca.

Vredno radi na pripremi prvog solističkog koncerta u Beogradu, a sada je prvi put pustila medije da vide kako izgleda rodna kuća Milice Pavlović. 

Instagram

 

Kad god joj obaveze dozvole, ona ode u rodno selo gde evocira uspomene na predivno detinjstvo koje je imala pored baka Rade i deke Vladimira koji su joj bili najveći oslonac i podrška u životu.

Kako ih je nedavno oboje izgubila, pevačica ređe posećuje jug Srbije, a sada tamo borave njen otac i maćeha pa je iskoristila priliku da ih obiđe povevši sa sobom kamere emisije „AmiG show”.

Rodna kuća Milice Pavlović odiše prefinjenošću i luksuzom, a nekada nije bilo tako...

Enterijer kuće je u svetlim nijansama. Zidovi su beli, dok je nameštaj pretežno svetlosive boje. U velikoj dnevnoj sobi je na centralnom mestu veliki sto za ručavanje, gde su se nekada porodično okupljali.

youtube printscreen

 

Tu je još i komforan trosed, sa nekoliko dodatnih jastuka kako bi, kada se posle ručka zalegne, odmor bio još udobniji. Zavese su u beloj i braon boji, dok se na zidovima mogu videti i umetničke slike.

Pročitajte Zaboravite na dosadne frizure - Ovo je nova Milica Pavlović, transformacija je nestvarna (foto)

Takođe, i kuhinja je u beloj boji, dok je kuća i spolja u svetlim nijansama. Milica je ovom prilikom pokazala i svoj stari album sa slikama, dok je još imala drugačiji imidž sa crnom kosom.

Rodna kuća Milice Pavlović nema samo jednu stvar o kojoj pevačica dugo mašta, ali priznaje da je dobila zabranu od oca da to sazida. 

youtube printscreen

 

– Ja bih bazen, al' ćale ne da – priznala je Milica u jednom trenutku.

Komentari. (1)

Loading
Lela

01.11.2023 18:45

Mnogo se pravi vazna, sva je izvestacena. Promenila je, pod znacima navoda "popularniost" Devojko, spusti se na zemlju, nisi ti svetska zvezda, daleko si ti od toga. Da, da daleko. Daleko je estradni nebo, ti nisi nikakva muzicka zvezda, ali ocigledno mislis da jesi.