Petar i Hana

Petar Grašo i Hana pakuju kofere, nova nekretnina je kupljena, lokacija san snova

Autor:

08.12.2023 10:00

Foto: Ata Images/Antonio Ahel

Foto: Ata Images/Antonio Ahel

Petar Grašo i Hana Huljić uživaće u ovom luksuzu



Petar Grašo i Hana Huljić već neko vreme uživaju u srećnom braku. Iz njihove ljubavi rodila se ćerkica Alba kojoj se roditelji trude da obezbede sav komfor pa nije ni čudo što su pazarili novu nekretninu u kojoj će provoditi slobodne trenutke.

Profimedia

 

Naime, vikendica Petra Graša i Hane Huljić nalazi se na Jahorini i za ovu nekretninu pevač je navodno izdvojio 160.000 evra. Luksuzni apartman nalazi se stotinak metara od skijališta, a najbolje od svega je to što ima pogled na gustu borovu šumu.

Pročitajte Petar Grašo i Hana čekaju drugo dete? Oglasio se i deda Tonči, ne krije sreću

Vikendica Petra Graša i Hane Huljić nalazi se u sklopu jednog od najekskluzivnijih kompleksa na Jahorini, u koju je uloženo čak 15 miliona evra. 

- Jahorinu vole svi jer je ona izvorište gostoljubivosti, pozitivne energije i dobre zabave za celu regiju. Zbog blizine joj dolazi dosta Dalmatinaca ali i Zagrepčana, a tamo često vidim i drage prijatelje iz Slovenije, BiH i Srbije.

ATA Images

 

Ja ceo život skijam u zapadnoj Evropi i apartman na Jahorini nisam kupio samo zbog skijanja već zato što je ona mesto mira i autentične zimske idile - istakao je Grašo i dodao:

- Osim toga Jahorina je blizu bilo da stižem iz Splita ili Zagreba.

Pročitajte Dugo je nije bilo - Hana Huljić oduševila lepim vestima (foto)

Priroda je netaknuta, infrastruktura kvalitetna tako da destinacija suštinski nudi isto što i skijališta širom Evrope samo uz više mira, a što je idealno za porodični odmor. Na kraju krajeva i Sarajevo mi je na 20 minuta vožnje, a u tom gradu uvek se osećam lepo i dobrodošlo.

Ono što muzičara posebno raduje, je to što će mu komšija na Jahorini biti kum koji u blizini ima luksuzni restoran.

Inače, cene kvadrata u ovom kompleksu u kom će Grašo uživati kreću se od 2.700 pa sve do 4.000 evra, pa je sigurno ako se računa minimum da je izdvojio najmanje 160.000 evra za apartman.

 

Komentari. (0)

Loading