Gagi Jovanović

Ušuškana planinska kuća: Vikendica Gagija Jovanovića ima neodoljiv šarm

Autor:

31.10.2023 20:01

Foto: Jakov Simović

Foto: Jakov Simović

Vikendica Gagija Jovanovića nalazi se na Zlatiboru



Da kuća u prirodi može da bude prava oaza dokaz je vikendica Gagija Jovanovića i njegove supruge Branke Pujić, koji beg od gradske vreve pronalaze u mestu Ribnica, kod Zlatibora.

Kuća je ušuškana među hrastovom i bukovom šumom, a do nje vodi zemljani put. Imanje je okruženo pašnjacima gde pastiri vode ovce na ispašu.

Al Jazeera printscreen

 

- Mogao bih da priznam da ovo doživljavam kao dom. Rođen sam u Beogradu, tamo sam odrastao i proveo ceo život. Jednostavno, dođe trenutak kada shvatiš da to može da ostane samo jedna uspomena i da bude lepa turistička destinacija - izjavio je jednom prilikom Dragan za "Al Jazeeru".

Pročitajte Oni će se prepoznati i postideti - Dragan Jovanović bez dlake na jeziku, sve priznao (video)

Vikendica Gagija Jovanovića savršena za celu porodicu

Vikendica Gagija Jovanovića idealno je mesto za uživanje u čarima prirode, a glumac ovde voli da provodi vreme sa meštanima. Kada mu zatreba nešto iz prodavnice, koja se nalazi u centru mesta, Gagi koristi motor.

printscreen

 

Gagijeva i Brankina ćerka Anđela, koja je od oca nasledila ljubav prema prirodi, rado odlazi u porodičnu vikendicu na Zlatiboru, dok njena majka više voli more.

- Branka je još dok smo se zabavljali želela da živimo na moru i, evo, želja joj se ispunila. Sada smo spojili Zemun, Zlatibor i Herceg Novi.

Instagram

 

- Zlatibor nam je na pola puta, pa možemo da se odmorimo na koju god stranu da idemo. Kad smo tražili da kupimo stan, nudili su nam i neke kuće.

Pročitajte Bazen na krovu, muzički studio... Vila Harisa i Meline Džinović ima i jednu posebnu prostoriju

- Šta će nama kuća? Nama je jedino važan pogled, bilo da smo na moru, u našoj kući u Zemunu ili u brvnari na Zlatiboru - otkrio je jednom prilikom glumac.

printscreen

 

 

Komentari. (0)

Loading