Gorica Popović

Svaki detalj ima priču... Kuća Gorice Popović na Srebrnom jezeru stvorena za hedonizam

Autor:

10.08.2023 18:30

Foto: Jakov Simović/Gloria

Foto: Jakov Simović/Gloria

Kuća Gorice Popović na Srebrnom jezeru je pravi raj, zavirite unutraKada nije zauzeta snimanjima i pozorišnim ulogama, Gorica Popović mir nalazi van Beograda, u svojoj vikendici na Srebrnom jezeru.

Luka Šarac

 

Kuća Gorice Popović u kojoj uživa da provodi vreme sa suprugom Nenadom Petrovićem prava je oaza u prirodi u kojoj su njih dvoje boravili i tokom pandemije.

Pročitajte Gorica Popović otvorila dušu - Naše dete bilo bi darovito, žao mi je što nisam postala majka

− Prijatelji kažu "blago vama“, a mi zaista uživamo. Priroda i vazduh su božanstveni i mislim da smo pravi srećnici što možemo da boravimo na ovakvom mestu.

Instagram

 

Uglavnom smo ovde, sa naša tri psa, a u Beograd odlazimo zbog posla. Suprug predaje džez saksofon u Muzičkoj školi "Stanković“, a već dvadeset i kusur godina svira sa Kusturicom u "No smoking orkestra“ - ispričala je jednom prilikom glumica za magazin HELLO!.

Kuća Gorice Popović okružena je zelenilom i prelepim cvećem koje sama uzgaja.

Instagram

 

- Prvenstveno se bavim kućom, u kojoj uvek ima posla, a i dvorište traži redovno održavanje. Zanimaju me razne stvari: šivenje, pačvork, vez – rekla je Gorica za koju je poznato da je vrsna kuvarica.

Pročitajte Vrsna kuvarica, još bolja glumica - Devojčica sa slike je miljenica srpskog glumišta, osmeh je odaje

Ona uživa u pripremi zimnice i raznih domaćih specijaliteta, ali to nije kraj njenim talentima.

Instagram

 

Naime, Gorica je oslikala nameštaj u svojoj kući koji je sa ovim božanstvenim detaljima dobio notu topline.

Instagram

 

U svom malom privatnom raju glumica je maksimalno posvećena hedonizmu, te tako ne propušta priliku da „zaroni“ u neko dobro štivo ili pogleda interesantan film.

Instagram

 

− U Velikom Gradištu postoji odlična biblioteka, gde uzimam knjige. Obožavam trilere, ali me interesuju i drugi žanrovi; putopisi, istorijska literatura. Gledam dobre serije i filmove, i za čas prođe vreme.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading