Hana Huljić

Dugo je nije bilo: Hana Huljić oduševila lepim vestima (foto)

Autor:

08.11.2023 13:43

Foto:

Foto:

Objava Hane Huljić oduševila sve njene pratioce



Hana Huljić i Petar Grašo uživaju u porodičnom životu i potpuno su posvećeni ćerkici Albi koja sada ima već godinu i po dana.

Supruga dalmatinskog pevača ne voli javno da se eksponira kad nema dovoljno dobar razlog, a sada je najnovija objava Hane Huljić na Instagramu oduševila sve roditelje.

Instagram

 

Naime, pevačica je svojim pratiocima saopštila da priprema nešto što će obradovati sve mališane.

– Uskoro nove autorske dečje pesmice i uspavanke na Jutjub kanalu – napisala je Hana uz sliku medvedića koji spava pod zvezdanim nebom.

Objava Hane Huljić obradovaće mališane, ali i njihove roditelje

Ako je suditi po komentarima koji su se nizali, jasno je da su roditelji posebno srećni što će svojim mališanima imati priliku da puštaju neke nove, sigurno kvalitetne i lepe, pesmice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

 

A nema sumnje da će se malena Alba takođe radovati njima, jer će moći da uživa u maminom glasu i kada Hana bude poslovno odsutna.

Pročitajte Samo što je Alba napunila godinu dana - Hana Huljić oduševila vestima, odbrojavanje počinje

U najnovijem poslovnom projektu Tončijevoj ćerki najveća je podrška suprug Petar koji je oduševljen najnovijim dečjim pesmama koje će uskoro ugledati svetlost dana.

Objava Hane Huljić pokupila je samo pozitivne kritike, a Alba je već odslušala sve pesmice i ima svoju omiljenu kojoj se obraduje na prve taktove.

Komentari. (0)

Loading