Hana Huljić

Hana Huljić progovorila o trudnoći i braku, ne želi više da ćuti

Autor:

06.01.2024 21:19

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Hana Huljić o trudnoći progovorila, ovo je prava istina



Hana Huljić i Petar Grašo uskoro će proslaviti drugu godišnjicu braka, a nedavno su se pojavile spekulacije da je Tončijeva ćerka ponovo u blagoslovenom stanju.

Iako se tim povodom do sada nisu oglašavali, Hana Huljić o trudnoći je progovorila i otkrila šta je istina, kao i kako provode dane sa naslednicom Albom.

Ata Images

 

Lepa pevačica otkrila je da uživaju u svakom novom danu sa devojčicom koja će uskoro navršiti 18 meseci, a da je Alba kao i svi njeni vršnjaci radoznala i vesela.

- Vesela je, živahna, nasmejana i mislim da oseća da sa spavanjem gubi dan, tako da ne voli gubiti dane. A spava malo, dosta je živahna, tako da nam je veselo, ali bolje da je živahna.

Hana Huljić o trudnoći ne želi više da ćuti

Stvarno je zabavno s njom. Sad je već postala mali čovek koji sve razume i jako je slatka, stvarno nam je veselo.

Jadran Babić

 

Na pitanje kako se njen suprug snašao u najlepšoj ulozi na svetu, Hanin odgovor je mnoge možda i iznenadio:

Pročitajte Petar Grašo i Hana čekaju drugo dete? Oglasio se i deda Tonči, ne krije sreću

- Ma, prekrasan je u svemu, stvarno. Imam blagoslov da imam uza sebe nekoga uz koga je sve to lakše. Snalazi se zapravo bolje nego ja. Dosta je opušteniji - ispričala je Huljićeva za "In magazin".

Na kraju je Hana Huljić o trudnoći progovorila i prokomentarisala sve glasnije tračeve da Petar i ona, u susret drugoj godišnjici braka, čekaju drugo dete.

ATA Images

 

- Ne čekamo i ja jednostavno ne volim uopšte kad se tako nešto piše i uopšte ne volim odgovarati niti išta komentarisati jer se onda svi uhvate za to, nego samo ćutim i pustim da prođe — istakla je pevačica.

Komentari. (0)

Loading