Aleksandra Kovač

Zajedno su 20 godina: Ovo je misteriozni muž Aleksandre Kovač

Autor:

22.12.2023 15:01

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Ovo je nevenčani suprug Aleksandre KovačAleksandra Kovač uživa u ljubavi već dve decenije, a njenog partnera retko smo imali prilike da vidimo.

Nevenčani suprug Aleksandre Kovač, Roman Goršek, muzički je producent, aranžer i kompozitor, ali je oduvek izbegavao da se pojavljuje u javnosti.

 

 

Iako su zajedno već 20 godina, mnogi ne znaju kako izgleda Aleksandrin izabranik, ali popularna kompozitorka jednom prilikom napravila je izuzetak i podelila njihovu zajedničku fotografiju.

Pročitajte Porodica pobeđuje - Veliki povratak Kristine Kovač, oduševila na Pesmi za Evroviziju, sestrina podrška nema cenu

Ona je podelila fotografiju sa svojim partnerom nakon čega su usledili komentari da su prelep par.

Nevenčani suprug Aleksandre Kovač takođe je njen saradnik dugi niz godina, ali uprkos velikoj ljubavi i skladnom odnosu, nikada nisu stali na ludi kamen.

Goršek u svojoj bogatoj biografiji ima saradnju s velikim muzičkim imenima s domaće javne scene poput Gabi Novak, Aleksandre Kovač, Sandija Cenova, Ivane Kindl, Vesne Pisarović itd. Takođe, on je bio basista popularnog beogradskog benda „Plejboj” koji je devedesetih godina doživeo veliki uspeh.

Roman Goršek i Aleksandra Kovač iza sebe imaju niz uspešnih poslovnih poduhvata i jedno drugom su najveća podrška. 

Komentari. (0)

Loading