Jelena Janković

Gledali ste ga pred kamerama, a niste znali ko je: Ovaj ugledni doktor je partner Jelene Janković

Autor:

05.11.2023 13:02

Foto: Photo by Chris Hyde/Getty Images

Foto: Photo by Chris Hyde/Getty Images

Partner Jelene Janković je ugledni doktor



O privatnom životu teniserke Jelene Janković malo toga je poznato. Ona svoju intimu čuva daleko od očiju javnosti, a teniserkin partner dugo se nije pojavljivao sa njom.

Međutim, partner Jelene Janković sa kojim je pre dve godine dobila ćerku Unu je ugledni doktor, a iako nije medijska ličnost, doktor Branko Barać se u nekoliko navrata pojavio pred kamerama, kada je govorio o temama iz oblasti medicine.

Doktorirao je medicinske nauke 2018. godine, a zaposlen je kao specijalista interne medicine – reumatolog.

Sportklub Printscreen

 

Na zvaničnom sajtu može se pročitati da je odbranio doktorat na temu „Uloga seksualnih steroidnih hormona u akutnom infarktu miokarda kod muškaraca starijih od 40 godina”, piše HELLO!

Pročitajte U svemu je podržavaju, ali iz senke - Jelena Janković pokazala braću, upoznajte Marka i Stefana (foto)

Partner Jelene Janković član je brojnih domaćih i međunarodnih udruženja stručnjaka i generalni je sekretar Srpskog društva za proučavanje starenja muškaraca.

 

 

Takođe, dr Barać je član medicinske komisije košarkaškog kluba „Crvena zvezda”, kao i doktor srpskog nacionalnog golf tima.

Inače, priča se da su se Jelena i Branko upoznali slučajno kada je ona početkom 2020. godine otišla u jednu privatnu kliniku da se testira na koronu, a ljubav se rodila na prvi pogled.

Komentari. (0)

Loading