Jelena Janković konačno će se ostvariti kao majka - Poznat je i pol bebe?

Autor:

26.11.2020 11:00

Foto:

Foto:Jelena Janković trudna je, zaljubljena i srećna!

Bivša srpska teniserka i njen partner, doktor Branko Barać postaće roditelji. Jedna od naših najboljih sportiskinja je u drugom stanju i uskoro će roditi devojčicu, saznaje 'Kurir'.

O privatnom životu Jelena Janković veoma malo se zna, a ona se oduvek trudila da što manje detalja o njoj izađe u javnost. Ipak, kako je magazin 'Story' ekskluzivno saznao, Jeleni se ljubav dogodila kada se najmanje nadala i to u bolnici. 'Kao na filmu', neko bi rekao, ali ljubavna priča između nje i doktora Branka Baraća tekla je upravo tako. Posle prvog susreta u bolnici, kako su preneli domaći mediji, njihov odnos počeo je sve intenzivnije i lakše da se odvija. Ali budući da je tada još trajao karantin, kao da je njegovo okončanje još više rasplamsalo događanja u vezi i podiglo je na novi nivo.

Pročitajte i: Jelena Janković: Približava se vreme da postanem mama 

 

Postal su praktično nerazdvojni, a često su mogli biti viđeni kako zajedno uživaju u elitnim beogradskim restoranima. Činilo se u tim trenucima da čak i ne žele da sakriju naklonost koju gaje jedno prema drugom, pa su razmenjivali nežnost pred prolaznicima i drugim gostima restorana.

Jelena je za magazin 'Story' tada kratko poručila da ovo nije vreme za izjave tim povodom. Da je vreme za nove lepe momente na emotivnom planu, međutim, čini se da svakako jeste. Dnevni list 'Kurir' piše da je Jelena Janković trudna, i da su budući roditelji presrećni zbog proširenja porodice. Još uvek nije poznato da li i kada će se par venčati, jer je pandemija korona virusa svima poremetila planove. Teniserka ove navode još uvek nije potvrdila, ali ni demantovala.