Kaliopi Bukle

Kaliopi ostavila sina i supruga zbog 13 godina mlađeg, o ljubavnom životu mudro je ćutala godinama

Autor:

16.03.2024 20:21

Foto: M.M./ATAImages

Foto: M.M./ATAImages

Ljubavni život Kaliopi Bukle bio je veoma turbulentan, zbog njega je bila spremna na sve



Makedonska Marija Kalas, asocijacija na koga drugog nego na vanvremensku i vanserijsku Kaliopi Bukle.

Ponosna je vlasnica jednog od najraskošnijih glasova na našim prostorima, kada zapeva, čini se da sve stane. Ipak o njenoj privatnosti javnost ne zna mnogo, pa je ljubavni život Kaliopi Bukle zanimljiva tema i dan-danas.

Antonio Anhel /ATAImages

 

O njenoj karijeri bespredmetno je govoriti, za njom su hitovi koje je otpevala kako ona tako i njene kolege širom regiona.

Postala je popularna pevajući u grupi "Kaliopi", ali na vrhuncu slave je spakovala kofere i sa tadašnjim suprugom se preselila u Švajcarsku.

Ipak, ljubav sa Romeom Grilom nije potrajala, te se posle razvoda 1996. godine vratila u rodnu Makedoniju, dok je sin Pako ostao sa ocem u inostranstvu.

Ljubavni život Kaliopi Bukle obeležila su ova dvojica muškaraca

Kako je jednom prilikom pop diva istakla, njeni bivši muževi su njeni najbolji prijatelji, čemu u prilog govori činjenica da je prvog supruga nazvala kada joj je bio najpotrebniji - kada se takmičili na "Evroviziji".

Marija Mladjen/ATAImages

 

- Između nas se nekad dogodila ljubav, istinska i prava. Dogodilo nam se vreme, muzika, dete… Dogodio nam se razvod, bol, patnja…

Dogodio nam se život. Nas dvoje imamo svoje živote i srećni smo. Obnovljena saradnja znači više od obnovljene veze jer se muzika ne stvara bez emocija. Romeo je još moj najbliži rod.

Pročitajte Smrt pred početak koncerta - Kaliopi nema od bola

Ljubavni život kasnije oplemenio je glumac Vasil Zafirčev, za koga se udala posle nekoliko godina veze. Ovaj brak je dugo važio za jedan od najromantičnijih brakova poznatih osoba.

Bila je to ljubav na prvi pogled. Vasil je trinaest godina mlađi od Kaliopi, ali im ova razlika u godinama nikada nije predstavljala problem. Odluka o razvodu braka je bila zajednička.

Antonio Anhel /ATAImages

 

- To vreme je već daleka prošlost i nešto o čemu se već dovoljno pisalo. Više bih volela da govorimo o ljubavi kao predznaku za budućnost. Ipak, sve stare priče nose epitet stare - ispričala je u jednom intervjuu.

 

 

Komentari. (0)

Loading