Kaliopi Bukle

Kaliopi o bivšem suprugu i njegovoj drugoj ženi: Ona mi je najbolja drugarica, ima ključ od mog stana

Autor:

20.04.2023 20:15

Foto:

Foto:

Ispovest Kaliopi Bukle podigla mnogo prašine u javnosti, pevačica prvi put pričala o detaljima privatnog života



Kaliopi Bukle sa bivšim suprugom Romeo Grillom ostala je u više nego sjajnim odnosima. Iako ljubav nije potrajala, kao ni brak, nekadašnji bračni partneri i dalje su jedno drugom velika podrška.

Tome u prilog govori i činjenica da duetsku pesmu Kaliopi i Željka Samardžića "Znam" potpisuje upravo Romeo.

Pročitajte Bivši muž Snežane Savić je sa ovom lepoticom u 76. godini dobio blizance

Romeo je posle razvoda život nastavio dalje i uplovio u nove bračne vode. Iako bi mnogi očekivali da Kaliopi nema neki odnos sa Romeovom drugom suprugom, istina je zaista drugačija. 

- Mi smo najbolje drugarice, ona ima ključ od mog stana i kada ja nisam u Skoplju, ona može da dođe kod mene. Inače uvek kažem da moje dete ima dve majke - otkrila je pevačica u intervjuu za Nova.rs.

Na pitanje da li možemo da očekujemo da i njen sin Pako počne da se bavi muzikom, bila je jasna.

- Ne bavi se muzikom i ne bavi se nama, on se bavi sobom. On ne želi da se bavi javnom scenom i ja to poštujem.

Pročitajte Baš su bili par, svi su se okretali za njima - Njemu je pre Marića Vesna Radusinović rekla DA, uvek je bio u društvu poznatih

Kaliopi je, inače, posle Romea stala još jednom na ludi kamen i to sa glumcem Vasilom Zafirčevim. Ovaj brak je dugo važio za jedan od najromantičnijih brakova poznatih. Bila je to ljubav na prvi pogled.

Vasil je trinaest godina mlađi od Kaliopi, ali im ova razlika u godinama nikada nije predstavljala problem. Odluka o rastavi braka je bila zajednička.

Nakon što se rastala po drugi put pevačica se posvetila sebi, redovno se bavi sportom, pešači po deset kilometara dnevno i igra tenis.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading