Dragoslav Lazić

Bivši muž Snežane Savić je sa ovom lepoticom u 76. godini dobio blizance

Autor:

21.03.2023 21:17

Foto: Miroslav Milić

Foto: Miroslav Milić

Bivši muž Snežane Savić, Dragoslav Lazić, sreću je pronašao pored glumice koja mu je pre desetak godina rodila blizance



Bivši muž Snežane Savić, reditelj Dragoslav Lazić (86), sa kojim ima ćerku Anitu, postao je otac blizanaca u 76. godini.

Iako se o odnosu dvoje bivših supružnika dosta polemisalo u javnosti, glumica je pre nekoliko godina prvi put javno progovorila o njihovom međusobnom odnosu, kao i da li se uopšte čuju posle razvoda.

Pročitajte Snežana Savić - Nisam dozvoljavala da se sazna da se osećam loše

ATA Images

 

Naime, bivši muž Snežane Savić ušao u brak sa glumicom Draganom Turkalj i sa njom je u 76. godini dobio blizance, ćerku Iskru i sina Lazara.

Borba za potomstvom bila je duga i stresna, ali se na kraju 2010. godine završila na najlepši način. Glumica je u intervjuu za "Blic" otkrila u kakvom je odnosu sa Anitinim ocem. 

Rajko Ristić

 

- Moj bivši suprug je dobio decu pre nešto manje od desetak godina. U normalnim sam odnosima sa njim i njegovom novom porodicom. Viđam njegove bliznance na rođendanima naše zajedničke unuke, tačnije naše ćerke Anite. U takvim situacijama se zapravo i družimo.

Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim koliko blizanci imaju tačno godina, ali su malo mlađi od naše unuke - rekla je tada srećna i zadovoljna Snežana. 

Pročitajte Dragoslav Lazić i Dragana Turkalj - Naša duga borba za potomstvo

Podsetimo, Dragoslav i Dragana su se venčali u Koraćici, u kući njihovog kuma, proslavljenog glumca Velimira - Bate Živojinovića.

Godine 2003. usledilo je i crkveno venčanje u manastiru Zlatenac kod Svilajnca. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading