Dragana Mirković

Nije želela klasičnu venčanicu: Ovako je Dragana Mirković stala pred matičara (foto)

Autor:

26.10.2023 21:15

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Neobična venčanica Dragane Mirković privukla je pažnju javnosti



Dragana Mirković nesumnjivo je jedna od najsrećnijih pevačica na našoj estradi.

Pored uspešne karijere koja traje više od tri decenije, ona ima divnu decu i muža sa kojim je više od dve decenije u skladnom braku.

mirko tabašević

 

Iako su bračne zavete razmenili na intimnoj ceremoniji, venčanica Dragane Mirković mnogima je zapala za oko. Naime, pevačica je nosila kratku belu haljinu preko koje je ponela ogrtač u istoj nijansi.

- Venčali smo se u opštini, bilo je to skromno slavlje. Bilo je vreme sankcija, niko od moje familije nije mogao da dođe jer nisu mogli da dobiju vizu. 

Pročitajte Prizor topi srca - Dragana Mirković sa roditeljima i sestrom, retka porodična fotografija

- Toni je austrijski državljanin od rođenja, a ja nisam mogla da svojoj porodici, tati, mami, sestri, napravim vizu, nisam mogla to dok se ne udam i dok se naša zajednica papirološki ne sprovede do kraja. I zbog toga smo imali malo gostiju. Čak ni sva Tonijeva familija nije mogla da dođe jer i on ih ima mnogo.

- Tako da je bilo nas dvadesetak, ali bez obzira na to što su mi nedostajali, ipak je to bilo za mene najlepše i najromantičnije venčanje.

Ja sam jednostavno toliko iskreno volela i jednostavno bila srećna i to mi je u tom momentu bilo dovoljno – isprilčala je Dragana jednom prilikom. 

Komentari. (0)

Loading