Dragana Mirković

Prizor topi srca: Dragana Mirković sa roditeljima i sestrom, retka porodična fotografija

Autor:

25.09.2023 17:09

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Porodična fotografija Dragane Mirković pokrenula je lavinu komentaraDugi niz godina Dragana Mirković je na samom vrhu estrade. Sve što je u životu postigla duguje isključivo glasu, talentu, dobrim pesmama, ali i bezuslovnoj podršci roditelja Jelice i Predraga i sestre Dušice

Instagram

 

Slavna pevačica rođena je u selu Kasidol, nadomak Požarevca, u šestočlanom domaćinstvu koje su činili deda, baba, otac, majka i sestra Dušica.

Pročitajte Uspešni menadžer i političar - Mnogi nisu znali, on je prva Draganina ljubav, tajno su se venčali u Las Vegasu

Iako su izuzetno ponosni na uspeh koji je postigla članovi Draganine porodice ne vole javno da se eksponiraju zbog čega su njihove fotografije u javnosti prava retkost. 

Upravo iz tog razloga retka porodična fotografija Dragane Mirković koja je osvanula na društvenoj mreži Instagram privukla je nezapamćenu pažnju javnosti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Na njoj pevačica bezbrižno pozira u društvu majke, oca i sestre. Ovaj prizor ganuo je korisnike pomenute društvene mreže, a komplimenti na račun skladne porodice ne prestaju da pristižu. 

Komentari. (0)

Loading