Dušica Krumov

Potpuno drugačije: Rođena sestra Dragane Mirković uspešna je poslovna žena, upoznajte Dušicu (foto)

Autor:

24.10.2023 10:03

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Sestra Dragane Mirković pevačicina je velika podrška i pomoć u svemu



Iako je jedna od najvećih muzičkih zvezda, Dragana Mirković detalje iz privatnog života nikada nije volela da iznosi u medijima.

Zato je možda neverovatno, ali tek pre nekoliko dana imali smo prilike da na malim ekranima vidimo njene roditelje, a ono što se malo zna jeste da pevačica ima i rođenu sestru.

Sestra Dragane Mirković na prvi pogled ista je muzička zvezda, a osim fizičkog izgleda one dele i brojne vrline pa je tako Dušica Krumov pevačicina najveća pomoć i podrška.

Koliko poverenja Dragana ima u sestru govori činjenica da je upravo Dušica zaposlena na pevačicinoj televiziji, pa je sestra Dragane Mirković zadužena za sva bitna poslovna pitanja kada Dragana i Toni nisu tu.

Kada ugledate Dušičinu fotografiju, nameće se samo jedno - a to je da ona i folk diva liče kao da su bliznakinje. 

Sestra Dragane Mirković živi u Požarevcu i bavi se porodičnim biznisom

Budući da se u javnosti ne eksponira već, za razliku od pevačice, živi mirno i povučeno, kao i da su u javnosti retke njihove zajedničke fotografije, mnogi doskora nisu ni znali da pevačica ima sestru koja neodoljivo podseća na nju.

Instagram screenshot @dragana_mirkovic

 

Draganina sestra ne voli javna eksponiranja, te smo tek jednom imali prilike da je vidimo i čujemo pred kamerama. Pretpostavljate, pričala je koliko je ponosna na pevačicu.

Pročitajte Pravi dvorac skrojen po meri kraljice - Ovde Dragana Mirković živi svoju bajku (foto)

Mirkovićeva se trudi da svaki slobodan trenutak provede u rodnom Kasidolu, u roditeljskoj kući, a kako Dušica živi svega nekoliko desetina kilometara dalje, u Požarevcu, takođe je čest gost u Kasidolu. 

Facebook

 

Sestra Dragane Mirković srećno je udata i ima sina koji je uzrasta Draganinih naslednika. 

Komentari. (0)

Loading