Marko Bjelić

Sina Dragane Mirković žene obožavaju, posle najnovije fotografije biće vam jasno zašto

Autor:

18.10.2023 20:37

Foto:

Foto:

Sin Dragane Mirković magnet je za ženski pol



Jedna od najvećih balkanskih zvezda, Dragana Mirković u srećnom je braku sa Tonijem Bjelićem kome je rodila dvoje dece: ćerku Manuelu i sina Marka.

Iako su se oboje naslednika folk dive dugo držali podalje od očiju javnosti, poslednjih nekoliko godina postali su izuzetno popularni kada su počeli da se eksponiraju na društvenim mrežama, a sin Dragane Mirković posebno je omiljen među pripadnicama lepšeg pola.

Instagram

 

Dvadesetdvogodišnji mladić izbegava skandale i vodi prilično miran život, ali se svojih hobija čvrsto drži. On je pasionirani ljubitelj skupocenih automobila, posebno formule 1, a u svojoj kolekciji ima „rols-rojs” koji košta 400.000 evra.

Pročitajte Uspešni menadžer i političar - Mnogi nisu znali, on je prva Draganina ljubav, tajno su se venčali u Las Vegasu

Ovaj automatik ima čak osam brzina, a u njemu se nalazi i kamera za skeniranje puta koja pomaže vozilu da predvidi nepravilnosti na putu.

Marko je veoma aktivan na društvenim mrežama gde često deli trenutke iz privatnog života, te smo tako zaključili da voli da trenira i dosta vremena provodi u teretani, ali i da je na majku nasledio talenat za muziku.

Sin Dragane Mirković komponuje, te majku često prati na nastupima.

Pevačica ne krije koliko je ponosna na svog naslednika, a jednom prilikom se osvrnula na glasine o njemu.

– Ne ulazim u to niti pratim tu vrstu dešavanja. Moj sin fino izgleda, i to je ok, ali prvenstveno je kvalitetna mlada ličnost. A devojke i treba da ga vole. Što se tiče koleginica, to ne znam.

Pročitajte Fotografije ipak varaju - Dragana Mirković 166 cm, a nećete verovati koliko je visoka Manuela Bijelić (foto)

Ko god došao u njegov život za mene je apsolutno dobrodošao, samo neka je kvalitetna i dobra osoba – istakla je pevačica koja je takođe dodala da nema posebne kriterijume za buduću snaju, već da joj je prvenstveno važno da njen sin bude srećan.

Dragana je takođe istakla da smatra da je njen sin veoma mlad za ženidbu, ali ako bude novosti po tom pitanju rado će obavestiti medije.

Komentari. (0)

Loading