Marko Bijelić

Bol je prevelika: Nakon bakine smrti oglasio se sin Dragane Mirković

Autor:

23.12.2023 09:02

Foto:

Foto:

Sin Dragane Mirković i Tonija Bijelića se oglasio nakon tužnih vesti



Juče su iz doma Dragane Mirković stigle tužne vesti.

Majka njenog supruga Tonija Bijelića je preminula što je on podelio na svom Instagram nalogu.

Ata Images

 

„Počivaj u miru, mama“, kratko je napisao on, a kasnije se oglasio i sin Dragane Mirković i Tonija Bijelića, Marko Bijelić.

Draganin naslednik je objavio fotografiju svoje bake iz mladosti na kojoj je stajao emotikon belog goluba, kao i datum rođenja i smrti.

Pročitajte Dragana Mirković otkazala koncerte u Areni, njena smrt ju je načisto slomila

Zbog ogromnog gubitka koji je zadesio porodicu, muzička zvezda je otkazala koncerte zakazane u Areni, a novi datum stoji u zvaničnom saopštenju za javnost.

Instagram

 

- Sa neizmernom tugom prinuđena sam da vam se danas obratim. Moja porodica i ja prolazimo kroz jedan od najtežih dana jer smo ostali bez naše drage bake, majke i svekrve Marte.

Meni je ovih dana mesto uz moju porodicu i ma koliko se radovala našem druženju, moram da vas obavestim da ću odložiti koncertne aktivnosti u sledećem periodu, pa ću i koncerte zakazane u Areni za 29. i 30. decembar morati da pomerim za 16. i 17. februar.

Pročitajte Koliko samo vreme brzo leti - Sin Dragane Mirković proslavlja 22. rođendan, pevačica nikad emotivnija

- Više od svega sam želela da na najlepši način uz vas koje volim i koji me volite završim godinu i otpočnem svoju turneju, ali sam sigurna da ćete razumeti zašto je to u ovom trenutku nemoguće.

- Znam koliko ste se radovali svemu, da su neki od vas pola sveta proputovali da bi bili uz mene, potrudiću se da vam to nadoknadim. Karte kupljene za prethodne datume važiće za nove termine.

U svoje i u ime porodice hvala vam na porukama saučešća, razumevanja, podrške i ljubavi, neizmerno nam znače. Voli vas vaša Dragana - poručila je pevačica.

Komentari. (0)

Loading