Marko i Manuela

Draganino srce će prepući: Marko i Manuela tokom razvoda roditelja doneli najvažniju odluku

Autor:

30.03.2024 12:58

Foto: Instagram/dragana_mirkovic

Foto: Instagram/dragana_mirkovic

Deca Dragane Mirković u jeku razvoda roditelja donela su važnu odluku



Niko nije mogao da nasluti šta Dragana Mirković proživljava tri godine unazad jer je ona tugu vešto skrivala prepoznatljivim širokim osmehom.

Da se razvodi objavila je pre nekoliko dana, da bismo ubrzo saznali da ona i Toni već tri godine ne žive zajedno, a baš zbog toga deca Dragane Mirković učinila su nešto posebno za nju.

Antonio Ahel ATA Images

 

Do pre nekoliko godina svi su porodično živeli u dvorcu Ebenfrut, a kako su stasali i porasli prvo Marko zatim i Manuela poželeli su da se osamostale što su roditelji podržali.

Deca Dragane Mirković živela su u svojim stanovima u centru Beča, ali su shvatili da su u ovim teškim trenucima potrebni mami, zbog čega su spakovali kofere i vratili se u porodični dom.

Deca Dragane Mirković mamina su najveća podrška

Kako se navodi u medijima, kada se njihov otac Toni i zvanično iselio, Marko i Manuela su odmah došli kako bi pevačici pružili podršku, a to se sve odigralo u novembru prethodne godine.

M.M./ATAImages, Instagram

 

Folk diva ne krije koliko joj razumevanje i podrška naslednika znači u najtežem periodu života, a nedavno su zajedno posetili manastir Ostrog.

Pročitajte Zbog nje je Toni ostavio Draganu Mirković!

Govoreći o deci, Dragana je nedavno istakla da je na njih dvoje veoma ponosna, ali i oni na nju.

- Nikad nisam imala probleme s decom. Moja deca se mene ne stide. Majka je za decu neka vrsta svetinje - rekla je Dragana jednom prilikom.

Komentari. (1)

Loading
Lazar

02.04.2024 04:01

Otac kolac. Tako je bilo i bice… Samo ako treba da da novac, kupi ili snabdeva. Za ostalo ko te šiša.