Jelisaveta Orašanin

Nakon 7 godina Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić presekli, vreme je za novo poglavlje

Autor:

24.02.2024 12:45

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić doneli drastičnu odluku



Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić imaju jedan od najskladnijih brakova na javnoj sceni. Njihova ljubav, a ubrzo i zajednički život počeli su 2017. godine kada su izgovorili sudbonosno „da“.

Iako su zbog Miloševih košarkaških angažmana mesto boravka menjali, baza im je bila u Beogradu, ali sada su nakon sedam godina odlučili da se to iz korena promeni.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Naime, glumica i košarkaš odlučili su da njihov porodični dom ubuduće bude izvan grada.

- Miloš je detinjstvo proveo u Valjevu u porodičnoj kući i sada, kad je postao roditelj, želi da i njegovi naslednici odrastaju kao on: okruženi prirodom i domaćim životinjama na imanju, da čuju cvrkut ptica kad se ujutru probude i da mogu da se igraju u šumi i na livadi, a ne među zgradama.

Pročitajte Veliki dan u domu Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića, glumica podelila srećne vesti, čestitamo!

- S tim se slaže i njegova supruga. Oni su se saglasili da je najbolje da potraže plac na području Kosmaja, Avale, pa čak dolazi u obzir i vojvođanska ravnica.

Nije im važno da li se na placu nalazi već izgrađena kuća, koju bi preuredili u svom stilu, ili će zidati novu. Zasad je najbitnije da pronađu idealnu lokaciju, koja će im po svim parametrima odgovarati za život i rad.

I Jelisaveta i Miloš ne zavise od života u gradu, a kolima veoma brzo mogu da stignu u prestonicu kad god požele – saznaje Kurir.

Boško Karanović

 

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić pre dve godine bili su na korak od kupovine nekretnine u Bolonji, gde je Teodosić igrao za tamošnji Virtus.

- Promenili su planove. Bolonja im je bila sjajno mesto za život. Tamo su se lepo adaptirali, ali život sportiste je nepredvidiv. Ugovori se menjaju, prilagođavaju se situacijama, a jedno je sigurno - da u rodnoj zemlji mogu da kupe kuću kao trajnu investiciju.

Pročitajte Pred večerašnju utakmicu stižu loše vesti, svi smo uz Miloša Teodosića

Zato će u narednih nekoliko meseci i to regulisati i preseliti se u svoju oazu. To im je najbolje rešenje. Koliko znam, stan u kojem sada žive na Vračaru neće izdavati, već će po potrebi boraviti u njemu.

Sve što su doživeli i videli u prethodnom periodu je uticalo na to da odluče da sebi obezbede krov nad glavom i da upravo neko lepo mesto bude njihova baza za dalji život - priča naš izvor blizak supružnicima.

A.H./ATAImages

 

Oni su preko prijatelja već angažovali agenciju za nekretnine, koja ih uredno obaveštava o svim ponudama koje su na raspolaganju, ali ono što su videli i obišli dosad nije zadovoljilo njihove kriterijume i želje, piše pomenuti list.

Komentari. (3)

Loading
Ksenija

24.02.2024 18:50

Bolje da se presele na Divčibare ili neko selo gde nema ni škole ni bolnica ,a ni prodavnica.

Che

25.02.2024 00:45

To buraz, preporod,zapali topmpus

Biljana

25.02.2024 12:41

Da vam Bog da zdravlje,srecu radost, slogu!!!