Miloš Teodosić

Odmah nastavio dalje: Evo šta Teodosić radi dok svi pišu o njegovom krahu braka (foto)

Autor:

20.03.2024 21:20

Foto: Miloš Rafailović/ATA Images

Foto: Miloš Rafailović/ATA Images

Evo šta Teodosić radi posle vesti o razvodu



Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin odlučili su da stave tačku na sedam godina braka i nastave svako svojim putem. Glumica se posvetila karijeri, a košarkaš svom pozivu, što je verovatno najbolji lek za slomljeno srce.

Iako je neko vreme imao problem zbog povrede, trening Miloša Teodosića danas je protekao besprekorno, te je košarkaš spreman za večerašnju utakmicu koja ga čeka.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Miloš Teodosić je odradio jutarnji trening i biće na raspolaganju treneru Sferopulosu za večerašnji duel – pisalo je na Tviter nalogu Crvene zvezde.

Pročitajte Poznata novinarka raskrinkala Tea i Jelisavetu - Nisu poštovali sebe, njegova majka...

Posle uspešnog treninga Miloša Teodosića jasno je da je košarkaš uspeo da se oporavi, pa se nadamo da će večerašnju utakmicu Evrolige protiv Panataikosa odigrati uspešno.

 

 

Inače, danas se na svom Instagram-nalogu, prvi put posle vesti o razvodu, oglasila i Jelisaveta, čija je objava iznenadila mnoge.

Naime, ona je posle nekoliko dana pauze od društvenih mreža podelila fotografiju predstave, u kojoj će umesto nje igrati koleginica Anđela Jovanović dok goruću temu ni jedno ni drugo ne komentarišu.

Komentari. (0)

Loading