Toni i Dragana

Zbog nje je Toni ostavio Draganu Mirković!

Autor:

28.03.2024 08:29

Foto: Mirko Tabašević

Foto: Mirko Tabašević

Nova devojka Tonija Bijelića glavna tema o kojoj se poslednjih dana spekuliše u medijima



Posle dvadeset četiri godine braka Dragana Mirković i Toni Bijelić razvode se.

Ubrzo nakon što je pevačica izdala zvanično saopštenje, u medijima je kao bomba odjeknula informacija da je razlog razvoda nova devojka Tonija Bijelića. 

Instagram

 

Toni je odmah izbirsao sve naloge na društvenim mrežama i niko nije mogao da dođe do njega kako bi sve navode potvrdio i rekao svoju stranu priče. 

Ko je nova devojka Tonija Bijelića? 

Izvor blizak porodici navodi da je Dragana prethodnih meseci proživljavala pravi pakao i da se Toni odavno iselio iz njihovog porodičnog doma u Beču. 

- Dragani je prethodni period bio vrlo težak. Do nje su dolazile priče o Tonijevoj novoj partnerki, ali nije želela da sluša ama baš ništa o tome. Pune tri godine je krila da su se razišli, a u javnosti ga je minimalno spominjala.

Pročitajte Dragana je znala da Toni ima drugu, uživo je plakala u emisiji a da niko nije ni pomišljao na najgore

U decembru, kad je Toniju umrla majka, posebno joj je bilo teško, što zbog gubitka, što zbog njihovog odnosa, koji se ni posle tragedije nije promenio.

Prethodnih godinu dana je bukvalno stiskala zube zbog njega, a kako više nije mogla da izdrži, odlučila je da prizna svima kakvo je stanje stvari - rečeno je za Blic.

Antonio Ahel ATA Images

 

Ovaj medij saznaje da nova devojka Tonija Bijelića već jako dugo živi sa njim i to u Nemačkoj. 

- Oni žive u dva mesta... Stalno su na toj relaciji, ta romansa traje već dugo, što znaju svi njegovi bliski ljudi. Bilo je samo pitanje dana kada će Dragana rešiti da izda zvanično sopštenje jer je sve postalo baš očigledno - ispričao je izvor. 

Biznismen je često objavljivao fotografije i iz Hrvatske, na kojim je sam, ali niko nije ni pomišljao da živi drugi život, daleko od Beča, supruge i dece. 

Iako se na nedavno održanim Draganinim koncertima u Beogradu Toni pojavio, njihov odnos nije promenjen. Sve je bila gluma za medije, a tačka na bračnu zajednicu je stavljena. 

Da li će se nova devojka Tonija Bijelića uskoro pojaviti negde sa njim u javnosti ostaje da se vidi. 

Milan Maričić/ATA Images

 

 

Komentari. (0)

Loading