Dragana Mirković

Nikad više javnih ličnosti nego na koncertu Dragane Mirković, spektakl je počeo! (foto)

Autor:

16.02.2024 21:16

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Koncert Dragane Mirković upravo je počeo, brojne kolege i prijatelji došli su da je podrže



Prvi koncert Dragane Mirković u beogradskoj „Štark areni” upravo je počeo!

Publika je najveću halu u regionu ispunila do poslednjeg mesta, a brojne javne ličnosti i pevačicine kolege došle su da je podrže u spektaklu koji je dugo najavljivala.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Među prvima stigli su članovi njene porodice, suprug Toni Bijelić i deca Marko i Manuela, koji su nasmejani i zagrljeni pozirali pred znatiželjnim paparacima.

Popularna pevačica ovom koncertnom turnejom obeležava četiri decenije karijere, a koliko je voljena, mogli smo da vidimo večeras.

Koncert Dragane Mirković dugo smo iščekivali

Prva od kolega stigla je Zorica Brunclik sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, zatim Željko Šašić, Damir i Dubravka Handanović, Goga Sekulić, Milica Pavlović, Jelena Karlueša.

Antonio Anhel / Ata images

 

Uzbuđena i nasmejana, Dragana je dala izjavu za medije pre nego što je ušetala u apartman u „Štark areni” kako bi započela pripreme:

- Dugo smo iščekivali ovaj trenutak i jedva čekam da izađem na binu. Nestrpljiva sam da svi zajedno pevamo i širimo ljubav.

Pročitajte Dragana Mirković sa nestrpljenjem priznaje - Spremna sam da budem baka

Ovaj koncert će biti samo delić zahvalnosti svima koji su uz mene godinama i zbog kojih sam ovde gde jesam. Srećna sam i neizmerno ponosna.

Antonio Anhel / Ata images

 

Posebno se radujem jer je projekat humanitarnog karaktera i sreću će doneti ne samo publici u Areni već i onima kojima je to najpotrebnije - izjavila je Dragana.

Antonio Anhel / Ata images

 

 

Antonio Anhel / Ata images

 

 

Antonio Anhel / Ata images

 

Antonio Anhel / Ata images

 

Antonio Anhel / Ata images

 

 

Komentari. (0)

Loading