Manuela Bijelić

Jedina fotografija Manuele Bijelić sa maminog koncerta, Draganina mezimica se krila od medija

Autor:

17.02.2024 11:17

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ćerka Dragane Mirković sinoć je vešto izbegavala fotoreportere



Dragana Mirković sinoć je održala u beogradskoj Štark areni prvi veliki solistički koncert kojim obeležava četrdeset godina karijere.

Brojne kolege i prijatelji došli su da je podrže, suprug Toni i sin Marko nisu skidali osmeh sa lica, a svi su se zapitali gde je ćerka Dragane Mirković.

Boško Karanović

 

Lepa Manuela stigla je među prvima u društvu oca i starijeg brata, ali se vešto trudila da izbegne znatiželjne paparace.

Poznato je da Draganina naslednica ne voli medijsko eksponiranje, te da je pre izvesnog vremena odlučila da ugasi i društvene mreže kako se o njenom životu ne bi pisalo i spekulisalo.

Ćerka Dragane Mirković je prelepa

Ipak, mamin spektakl nije mogla da propusti, a svi prisutni koji su je sinoć videli složni su u tome da je ćerka Dragane Mirković prelepa i izuzetno lepo vaspitana devojka sa manirima.

Boško Karanović

 

Za ovu priliku Manuela je izabrala svedenu odevnu kombinaciju, crne pantalone i strukirani crni sako sa cirkonima na reverima.

Pročitajte Nikad više javnih ličnosti nego na koncertu Dragane Mirković, spektakl je počeo! (foto)

Folk diva nije krila koliko je srećna što pored armije fanova. U Areni su bili i svi članovi njene porodice kako bi zajedno sa njom proslavili neverovatan uspeh - 40 godina duge i blistave karijere.

Komentari. (0)

Loading