Dragana Mirković

Prve fotografije Dragane Mirković posle razvoda, patnja joj se na licu ocrtava

Autor:

08.04.2024 19:31

Foto: Petar Đorđević

Foto: Petar Đorđević

Dragana Mirković posle razvoda uslikana u neprepoznatljivom izdanju



Nedeljama ne prestaje da se piše o krahu braka i razlazu Dragane Mirković i Tonija Bijelića nakon 24 godine ljubavi i skladnog odnosa.

Muzička diva nedavno je objavila da je njihovoj ljubavi došao kraj i da već tri godine ne žive pod istim krovom, a sada smo mogli da vidimo i kako Dragana Mirković posle razvoda izgleda.

Mirko Tabašević

 

Pevačica je sa decom ostala da živi u velelepnom dvorcu Ebenfurt u Beču dok se njen sada već bivši suprug odselio u drugu državu i napravio svoj raj nadomak Opatije.

Kako se spekuliše, Toni je sreću pronašao kraj dosta mlađe izabranice zbog koje je poželeo da se raziđe od supruge sa kojom je dve i po decenije delio i dobro i zlo.

Dragana Mirković posle razvoda ne liči na sebe

Dragana je na temu razvoda dala tek nekoliko šturih izjava, ne želeći da blati oca svoje dece i dugogodišnjeg partnera, a kamere „Paparaco lova” uhvatile su je dok je nedavno boravila u Beogradu.

Pre nego što je pevačica potvrdila da se razvodi od Tonija, ekipa pomenute emisije uslikala je pevačicu bez trunke šminke u opuštenom izdanju dok je boravila u Srbiji, a tada su uveliko kolale priče o razvodu poznatog para.

youtube printscreen

 

Ona je bila u društvu nepoznate plavuše, a na sebi je imala jaknu, dok je kosu svezala u punđu. Mnogi su tada komentarisali da bi pevačicu teško prepoznali u ovom izdanju jer je uglavnom na sceni uvek maksimalno doterana i sređena.

Pročitajte Dugo je ćutala - Evo kako je ćerka Dragane Mirković reagovala na veliku medijsku pažnju

Očigledno da Dragana Mirković posle razvoda prolazi kroz težak period, pa nije začuđujuće što imamo prilike i u ovakvom izdanju da je vidimo.

Ipak, njen prepoznatljiv osmeh joj niko ne može oduzeti te verujemo da ćemo veoma brzo imati prilike da je vidimo baš onakvu kakvu je svi obožavamo.

youtube printscreen

 

 

Komentari. (0)

Loading