Toni Bijelić

Novi život, nova nekretnina: U ovom luksuzu uživa Toni posle razvoda, moderna arhitektura, bazeni (foto)

Autor:

02.04.2024 11:58

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Vila Tonija Bijelića kao iz časopisa, najnovije fotografijeIako su godinama važili za jedan od najskladnijih i najdugovečnijih parova na javnoj sceni, brak Dragane Mirković i Tonija Bijelića raspao se kao kula od karata. 

mirko tabašević

 

U zvaničnom saopštenju pevačica je priznala da je njen još uvek zakoniti suprug napustio porodičnu kuću, pa je mnoge zanimalo kako nova vila Tonija Bijelića u Opatiji izgleda. 

Pročitajte Prvi put u javnosti nakon vesti o razvodu, sve oči uprte su u Tonija Bijelića (foto)

Zahvaljujući fotografijama koje su osvanule na društvenim mrežama videli smo da je vila Tonija Bijelića smeštena na uzvišenju okruženom zelenilom, sa čarobnim pogledom na more.

Instagram

 

Reč je o objektu koji se odlikuje modernom arhitekturom, pozicioniranom na padinama iznad marine u Ičićima, na zemljištu površine 2.300 kvadrata. Vila Tonija Bijelića ima 600 kvadrata i prostire se na tri sprata.

Pročitajte Dragana Mirković očajna, Manuela doživela njenu sudbinu, pretužno

Ogromno dvorište, fontana, spa zona sa bazenom, saunom i delom za fitnes krase velelepnu nekretninu za koju je biznismen, prema pisanju medija, izdvojio pozamašnu sumu novca.

Instagram

 

Prostrana terasa je kao stvorena za uživanje, a tu se nalazi i poseban „zid tuš“ koji noću kada se upali, zajedno s ambijentalnom vrtnom rasvetom, stvara poseban ugođaj.

Pročitajte Skupoceni poklon nije očekivala - Ovako je izgledao prvi susret Dragane i Tonija

U prizemlju se nalazi i spavaća soba sa kupatilom, kao i vinski podrum.

Instagram

 

Vila Tonija Bijelića izgleda impresivno, a da li će u njoj sam živeti, ostaje da se vidi. 

Komentari. (0)

Loading