Haris i Melina

Teretana, spa centar, bazen na krovu: U ovoj vili Melina i Haris živeli su srećno, posle razvoda ona će pripasti...

Autor:

25.01.2024 16:20

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Vila Harisa i Meline Džinović trebalo je da bude njihova oaza mira, međutim...Vest da se Haris i Melina Džinović razvode danas je odjeknula poput bombe u domaćim i regionalnim medijima.

Iako ovim povodom ne žele da se oglašavaju i detaljišu, svi se pitaju jedno - kome će pripasti velelepna vila Harisa i Meline Džinović na Senjaku?

Antonio Ahel/ATAImages

 

Sada već bivši supružnici u porodični dom u elitnom delu Beograda uselili su se pre nešto više od dve godine.

Dugo su maštali i pravili planove o vili u koju su uložili, kako se spekuliše, oko dva miliona evra, ali sreća u novoj kući nije potrajala.

Vila Harisa i Meline Džinović najlepša je u pomenutom kraju

Svaki detalj pažljivo je biran, a prema pisanju medija, Džinović je menjao nacrte u više navrata, te je produžavao radove u svom domu kako bi sve bilo besprekorno.

Paparaco lov printscreen

 

Vila Harisa i Meline Džinović rađena je po ugledu na holivudske kuće od kojih zastaje dah, pa tako unutar nje postoje spa centar, teretana, sala za proslave.

Pročitajte Razvode se Haris i Melina, krah ljubavi posle 22 godine

Prema pisanju medija, vila Harisa i Meline Džinović na krovu ima bazen, kao i vinski podrum bogat vinima iz različitih krajeva sveta. U posebnom delu kuće nalazi se muzički studio.

 

 

Kako se danas pronela vest, pevač se već iselio iz porodičnog doma, te će kuća posle razvoda pripasti kreatorki i naslednicima, Đini i Kanu.

 

 

Komentari. (0)

Loading