Dragana i Toni

Razvod je prošlost, oglasili se Dragana i Toni, danas je najsrećniji dan u njihovim životima

Autor:

10.06.2024 10:00

Foto: Mirko Tabašević

Foto: Mirko Tabašević

Rođendan Manuele Bijelić je danas, ponosni roditelji ne kriju sreću



10. jun posebno je važan dan za porodicu Mirković–Bijelić jer je tada rođendan Manuele Bijelić, Draganine i Tonijeve mezimice.

Ove godine lepa crnka proslavlja 22. rođendan, a ponosni roditelji nisu krili sreću koja je konačno pokucala na njihova vrata posle teških dana.

Instagram

 

Svi dobro pamtimo kada su prošle godine napravili gala proslavu ćerkinog 21. rođendana koji je bio njihov poklon Manueli jer je punoletstvo proslavila tokom perioda korona virusa i svih restrikcija.

Na porodičnim fotografijama bili su srećni, nasmejani i ništa nije slutilo da u braku dugom dve i po decenije već duže vreme ništa ne štima kako bi trebalo.

Ipak, kako im je sreća dece na prvom mestu i tada su Dragana i Toni zajedno organizovali proslavu za porodicu i prijatelje u dvorcu Ebenfurt a niko nije bio srećniji od slavljenice.

Rođendan Manuele Bijelić - dekoracija oduzima dah

Ove godine proslava je nešto drugačija, tačnije biće verovatno na dve adrese. Sinoć je rođendan Manuele Bijelić obeležen u porodičnom domu u Beču, a ponosna majka objavila je emotivnu čestitku na Instagramu:

- Manuela, srećan ti rođendan, sunce moje, volimo te najviše na svetu - napisala je pevačica uz fotografiju na kojoj pozira sa sinom i ćerkom sa kojima je uparila stajlinge, tačnije svi su se odlučili za bele autfite.

tonibijelic/Instagram

 

Nešto kasnije stigla je čestitka i od austrijskog biznismena koji je nakon razvoda veoma aktivan na društvenim mrežama: 

- Srećan rođendan, princezo tatina i moja najveća ljubavi. 

Pročitajte Jedina fotografija Manuele Bijelić sa maminog koncerta, Draganina mezimica se krila od medija

Rođendan Manuele Bijelić, odnosno velika žurka za njene prijatelje, biće organizovana danas, a mi vam na fotografijama prenosimo delić atmosfere i bajkovite dekoracije.

Sve je urađeno po želji slavljenice, a rekli bismo da se mama ove godine posebno potrudila da joj ostvari svaku želju nakon teškog perioda koji su zajedno preživele i razvoda.

Instagram

 

 

 

Komentari. (0)

Loading