Dragana Mirković

Razvod Draganu Mirković već promenio, odsečno poručila: Ne trebaju nam grofovi!

Autor:

02.04.2024 14:42

Foto: Mirko Tabašević

Foto: Mirko Tabašević

Reči Dragane Mirković podigle veliku prašinu u javnosti, da li su upućene Toniju?Posle 24 godine braka Toni Bijelić i Dragana Mirković odlučili su da se raziđu. 

Budući da su važili za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni bilo je teško i pretpostaviti zbog čega je došlo do kraha ljubavi, a reči Dragane Mirković podigle su veliku prašinu u javnosti.

Antonio Ahel ATA Images

 

Tokom gostovanja u emisiji ”Poželi pesmu” regionalna muzička zvezda pojavila se skockana od glave do pete.

Iako o nedavnim događajima nije želela da govori, mnogi se pitaju da li su reči Dragane Mirković apropo muško-ženskih odnosa upućene Toniju.

Pročitajte Dragana Mirković očajna, Manuela doživela njenu sudbinu, pretužno

- Primetila sam da u poslednje vreme više ne patim toliko, ne plačem toliko.

Sad nekako od emocija i od neke sreće znam da zaplačem i od nekih sećanja, ali sam shvatila da me sve to osnažilo i da me napravilo mnogo jačom nego što sam mislila da mogu biti.

I zato sam rekla Radi Manojlović da nama ne trebaju nikakvi grofovi jer mi same stvaramo sve. Ali, najiskrenije kažem.

Ponekad shvatimo da smo mi mnogo jače od muškaraca koji su pored nas i to je hendikep za žene i devojke u ovom poslu jer često muškarci osećaju kompleks i ne možeš da ih ubediš da smo mi normalne. 

Ali, Bože moj, zato smo mi tu da se izborimo. Pa onda uz nas, ako bore - bore se, ako ne, šta ćemo mi - bile su reči Dragane Mirković.

Pročitajte Novi život, nova nekretnina - U ovom luksuzu uživa Toni posle razvoda, moderna arhitektura, bazeni (foto)

Podsećanja radi, Dragana Mirković i Toni Bijelić su posle dve decenije braka odlučili da se razvedu, a nit koja će ih uvek spajati su deca, ćerka Manuela i sin Marko

Dejan Milićević

 

 

Komentari. (0)

Loading