Dvorac Ebenfurt

Tu je noći provodila sama: Ovo je Draganina i Tonijeva spavaća soba, napustio je i otišao drugoj

Autor:

26.03.2024 21:30

Foto: Mirko Tabašević

Foto: Mirko Tabašević

Dom Dragane Mirković krio je u prethodnom periodu veliku tajnu



Dom Dragane Mirković i dalje je tamo gde je živela sa suprugom

Dragana Mirković i Toni Bijelić se razvode. Brak dug 24 godine uskoro će i zvanično biti okončan. Dok je ljubav postojala i dok je bajka živela Draganin i Tonijev dom nalazio se u prestonici Austrije.

Instagram

 

Luksuzni dvorac Ebenfurt pevačica je pretvorila u porodičnu oazu sreće i ljubavi. Najviše ideja za uređenje čitavog prostora imao je upravo pevačicin suprug Toni.

U dvorcu postoji nekoliko spavaćih soba, bazen, drvene stepenice koje vode na sprat, kupatilo ukrašeno "Swarovski" kristalima, privatna sauna, a pre nekoliko godina porodično gnezdo upotpunili su efektnim italijanskim nameštajem, pisao je svojevremeno "Blic". 

Pročitajte Toni Bijelić napustio dvorac Ebenfurt, već godinu dana živi ovde, razlog je ona

Iz dnevne sobe direktno se izlazi na veliki bazen, u kojem najčešće uživaju Draganina i Tonijeva deca, Manuela i Marko, dok pevačica ne praktikuje često ovaj način rekreacije.

Međutim, Draganina i Tonijeva spavaća soba jedna je od najlepših prostorija.

Mirko Tabašević

 

Prostorija je smeštena u potkrovlju i ima dosta svetlosti zahvaljujući zidnim i krovnim prozorima. U centru pažnje je veliki bračni krevet kružnog oblika, presvučen kožom.

Od istog materijala su i komode sa fiokama, sa strane, pisao je HELLO!. Ukrasni jastuci nose skup potpis, u to nema sumnje, a luksuzan je i deo ispod velikog ogledala, na kome, između ostalog, stoje porodične fotografije.

Privatna Arhiva za HELLO!

 

U medijima i na društvenim mrežama se već godinama piše o čuvenim "Swarovski" kristalima kojima je ukrašeno Draganino kupatilo.

Pevačica je priznala da je, tek kada su uređivali enterijer, otkrila da se ovi kristali, kojima je najčešće ukrašen nakit, koriste i u druge svrhe.

Nažalost, Toni je spavaću sobu napustio, dok je Dragana odlučila da sa decom i dalje ostane u luksuznom dvorcu Ebenfurt. 

Komentari. (1)

Loading
Podgorica

27.03.2024 08:56

Kičeraj, da poludiš.