Dragana i Toni

Toni želi pomirenje? Evo šta je Dragana na to odgovorila

Autor:

05.04.2024 15:52

Foto: mirko tabašević

Foto: mirko tabašević

Pomirenje Dragane i Tonija, evo da li će se desiti



Dragana Mirković nedavno je podnela zahtev za razvod braka od biznismena Tonija Bijelića.

Od tada se svaki njihov potez pomno prati, pa medijima nije promakao Tonijev odlazak u dvorac Ebenfurt koji se desio preksinoć.

Instagram

 

Kada se doznalo za dolazak Draganinog još uvek zakonitog supruga u njihov donedavno zajednički dom, odmah su krenule spekulacije šta ga je navelo da se vrati.

Kako nova.rs ekskluzivno saznaje, biznismen se vratio u zamak da bi se pomirio sa pevačicom.

Pročitajte Evo gde je i sa kim bila Dragana kada se Toni vratio u dvorac (foto)

Dobro upućen izvor je za pomenuti medij izjavio da je Toni molio Draganu da odustane od razvoda i obećavao je da će se promeniti i potruditi se da sve bude kao nekada.

On takođe navodi da Bijelić u proteklih šest meseci u dvorcu nije proveo nijedan ceo dan, a sada je došao, spreman na sve kako bi mu Dragana oprostila i povukla zahtev za razvod.

Mirko Tabašević

 

Međutim, folk zvezda mu je rekla da pomirenje ne dolazi u obzir, budući da je godinama tolerisala razne stvari i pokušavala da održi brak, te da sada, kada je konačno presekla, svoju odluku neće menjati.

Pročitajte Rođen na selu, danas milioner - Evo kako se obogatio Toni Bijelić

Dragana je Toniju rekla i da ga, uprkos svemu, ne mrzi i nema negativnih emocija ka njemu, te da želi da ostanu u što boljim odnosima zbog dece, piše nova.rs.

Mirko Tabašević

 

Podsetimo, njih dvoje su u braku dobili dvoje dece, sina Marka i ćerku Manuelu.

Nakon objave o razvodu spekulisalo se da Toni ima dosta mlađu ljubavnicu sa kojom je duže vreme u vezi, ali je on to demantovao.

Komentari. (0)

Loading